To je to što me zanima!

Oh, ne! Crna mačka došla je na Maksimir uoči Kopra!

Zajec je pripremao ekipu za susret protiv Kopra, kad je na teren ušetala crna mačka. Par igrača Dinama nijemo je gledalo. Nije valjda nesreća...
Vidi originalni članak

Četiri desetljeća Dinamo nije uspio dočekati proljeće u Europi. U pomoć se zvao zagrebački Kaptol, Mamić je htio angažirati svećenika koji će biti samo uz Dinamo... Nije išlo.
- Kao da je u tom Maksimiru nešto ukleto - znao je reći Mamić.
U predvečerje 41. pokušaja, dok Zajec uigrava momčad za Koper, na trening je ušetala crna mačka.
- Pa nije valjda... - dobacio je netko od igrača trčeći oko igrališta.
Prošetala se travnjakom, sjela nedaleko od Barbarića i Mandžukića, koji su je sa smiješkom gledali. Nije se htjela maknuti nego je mijaučući upozoravala da nešto nije u redu. A i nije bilo.
Zajecu pred Koper nedostaje devet igrača. Ademi, Kramarić i Vrsaljko otišli su s mladom reprezentacijom, Cufre, Bišćan i Šimić nisu trenirali, Ibanez i Dodo ne rade s loptom nego samo trčkaraju, a Slepičku već pet mjeseci muči ozljeda trbušnog zida.
- Slepi, jesi li umoran - upitao ga je Zajecov pomoćnik Sreten Ćuk.
- Jesam, dosta - odgovorio je Čeh.
- Daj pogledajte, mačka se još ne miče. Neće valjda to biti loš predznak - opet je netko dobacio.
Nije stigao ni završiti rečenicu, a Tomo Butina, pokušavši izvaditi loptu iz gola, zakačio je nogom mrežu i uz bolan povik srušio se na travnjak.
- A, nee - primio se Mesarić za glavu.

Ležao je Tomo nekoliko minuta, no nasreću, pridigao se i nastavio.
- Nezgodno sam zakačio, ali bit će sve u redu - rekao je golman Dinama.
Spreman bi mogao biti i Bišćan.
- Imao sam problema s trbušnim zidom, ali nadam se da ću biti spreman. Koper? To moramo proći. Kako bi to izgledalo kad ne bismo uspjeli proći prvu europsku prepreku - rekao je kapetan.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lutomar 11.07.2010.

    Hvataj te se posla i pobjedite Slovence a ne gledajte jer vam mačka prešla preko terena ili je dimnjačar prešao preko puta. Još samo trebate vjerovati da su Slovenci dresirali mačku da Vam špijunira treninge.

  • uvijek vjerni 11.07.2010.

    Jedino je Mamić taj koji donosi nesreću....

  • piroška 11.07.2010.

    Baš je maca legenda! Nemojte se uzrujavati, kak ne kužite - kad nam nisu pomogla ni silna hodočašća, ni sva sila svećenika u klubu, maca će donijeti sreću, sigurna sam. Nama treba neki takav \"simbol nesreće\" jer je kod nas ionako sve naopačke ( i to ne samo u Dinamu ). I zato, dečki, pazite na macu i nemojte da vam zbriše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare