To je to što me zanima!

Oh, Rüdigeru tužni: Evo kako je Perišić 'slomio kičmu' Nijemcu

I dok je Brozović kao rekonvalescent izašao u 55. minuti, Perišić je igrao svih 90 minuta te asistirao Mauru Icardiju za 1-2 u 81. minuti. I pored te asistencije oduševio je driblingom koji je skroz ošamutio Nijemca...
Vidi originalni članak

Inter je, čini se, sve dalje od Lige prvaka. Nedjeljni poraz od Rome u Milanu ostavio ih je na šestom mjestu uz 48 osvojenih bodova, odnosno -6 za Napolijem koji je trenutno treći.

Rimljani su pobijedili 2-1 uz dvije izvanredne golčine Radje Nainggolana, ponajboljeg veznjaka u Europi, a naši Ivan Perišić i Marcelo Brozović bili su starteri.

I dok je Marcelo kao rekonvalescent izašao u 55. minuti, Perišić je igrao svih 90 minuta te asistirao Mauru Icardiju za 1-2 u 81. minuti.

Pored toga, imao je nekoliko sjajnih poteza (čak je dobio i žuti karton zbog nesportske igre), a posebno će ga pamtiti povremeni njemački reprezentativac Antonio Rüdiger.

Ivan mu je 'slomio kičmu' prilikom jednog driblinga, jadni defenzivac nije više znao niti gdje je Perišić, niti gdje je lopta. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Netjak_1 27.02.2017.

    Ode lik po cevape :)))

  • marlboro 69 27.02.2017.

    zato je Radja 2x rastegao Handanovica kao dr. kiropraktike pacijenta ...

  • zvona1111 27.02.2017.

    Cestitke za 2 vrhunska laznjaka ali taj isti Rudiger je cijelu utakmicu bio neprelazan i bio dominantan u obrani Rome ako ste kojim slucajem gledali cijelu tekmu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare