To je to što me zanima!

Ohandza: Hvala vam što ste me vrijeđali, pokazali ste se

One koji su odvojili i minutu kako bi me vrijeđali i na taj način pokazali koliko me vole poručujem da sam ja uvijek isti, onaj koji se bori za momčad, napisao je Franck Ohandza
Vidi originalni članak

Odmah nakon potpisa ugovora s Hajdukom oglasio se na društvenoj mreži i Franck Ohandza, koji se u zanimljivom statusu obratio prije svega onima koji su ga vrijeđali. 

- Pozdrav svima, želim zahvaliti svakome tko je odvojio i minutu vremena kako bi me vrijeđali i na taj mi način pokazali koliko me vole. Želim ih podsjetiti da sam ja uvijek isti, onaj koji se bori za momčad i nikad ne očajava. Hvala suigračima koji su mi bili podrška u ovim teškim trenucima za mene i moju obitelj. Uvijek sam osjećao posebnu ljubav prema Hajduku i to se nikad neće promijeniti, ma što se dogodilo - napisao je Ohandza, te time još jednom potvrdio ono što je rekao u zadnjem intervjuu prije nego je potpisao ugovor. 

- Želim ostati u Hajduku i sve ću učiniti da ostanem jer osjećam da moja misija u Hajduku nije goova, da sam ovin divnim navijačima još uvijek dužan, nisam im dovoljno uzvratio za podršku koju su mi davali od prvoga dana. 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 20.01.2017.

    u hajduka igraju samo loši igrači vec godinama ,sve šta je dobro ode a igraju samo oni koji imaju veze,stranci koji dođu su loši,trenere minjaju ko čarape i tako vec 11 godina se vrte

  • Mučki Provokator 20.01.2017.

    Neka bude sretan da nije dobio baklju u glavu

  • tomicalomica 20.01.2017.

    Žao mi ovog čovjeka što je prisiljen je igrati pod mafijaškim ugovorom

Komentiraj...
Vidi sve komentare