To je to što me zanima!

Oklopnici nisu baš imali sreće: Izgubili od Srbije u Beogradu...

Nakon prvog kola na ljestvici vode Srbija i Španjolska sa po tri boda, Belgija je treća sa dva, Australija četvrta s jednim, a na začelju su Hrvatska i Kina bez bodova...
Vidi originalni članak

Hrvatski hokejaši porazom od domaćina Srbije 1-3 (1-1, 0-1, 0-1) započeli su nastup na Svjetskom prvenstvu divizije 2A kojem je od 9. do 15. travnja domaćin Beograd. 

Srbija je povela pogotkom Marka Sretovića u 13. minuti, kad je naša reprezentacija bila s igračem manje. Tri minute poslije, u istoj situaciji na suprotnoj strani, izjednačujući pogodak za Hrvatsku postigao je Ivan Janković. Nažalost, to je ostao jedini pogodak naših hokejaša na ovom dvoboju.

Popravka je u 31. minuti postigao pogodak za novo vodstvo domaće reprezentacije, a u posljednjoj minuti dvoboja Luković je poslao pločicu u nebranjenu mrežu za konačnih 3-1, kad je naša reprezentacija povlačenjem vratara s leda pokušala stvoriti priliku za izjednačenje s igračem više. Hrvatska je nastupila bez najboljeg igrača Borne Rendulića, a njegov nedostatak se domah primijetio na igri naše reprezentacije. Najbolji u njegovom izostanku bio je bivši igrač Medvešćaka Zanoški...

Već u srijedu naše "oklopnike" čeka dvoboj protiv Kine, koji je na rasporedu u 16.30 sati.

Kina je u prvom dvoboju također poražena, a Španjolci su slavili sa 5-3. Belgija je preokrenula zaostatak 0-3 iz prve trećine protiv Australije te na kraju slavila sa 4-3 u produžetku.

Nakon prvog kola na ljestvici vode Srbija i Španjolska sa po tri boda, Belgija je treća sa dva, Australija četvrta s jednim, a na začelju su Hrvatska i Kina bez bodova.

Osim Hrvatske i Kine, u srijedu se još sastaju Belgija - Španjolska (13 sati) i Srbija - Australija (20 sati). 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Simulacija_stimulacija 10.04.2019.

    Srbi nas dobili? Stvarno smo dotaknuli dno.

  • Pra&vica 10.04.2019.

    Tako je to kad se ne ulaže u ono najbitnije u jednom sportu - mladost i općenito igrače...ali se radi sprdačina i pune privatni đžepovi, i vara naivni puk posebno u Zagrebu, raznim marketinškim trikovima...na kraju su sad svi svima okrenuli leđa. Amen !

  • Kranksvester 10.04.2019.

    Oklopnici? Hahahaaha.. zašto mi imamo potrebu za svaki naš reprezentativni tim davati neke nadimke? Oklopinici? još jednom, hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare