To je to što me zanima!

Đoković: "Bilo je teško. Možda je do tenisica, zadržat ću ih"

Novak Đoković bio je blizu prvom porazu od Marina Čilića u njihovom desetom dvoboju, no okrenuo je zaostatak od 1-2 u setovima i prošao u poufinale Wimbledona
Vidi originalni članak

Bio je to težak meč u pet setova. Znao sam da će Marin biti agresivan. U prva dva seta bilo je izjednačeno. Igrao sam vrlo dobro, ali onda je on podigao razinu svoje igre zbog čega sam bio frustriran. Dopustio sam mu da se vrati. U posljednja dva seta sam ponovo osjećao da imam kontrolu - rekao je Đoković nakon pobjede nad Marinom Čilićem.

Đoković je nekoliko puta pao na terenu zbog čega je u četvrtom setu promijenio tenisice.

- Možda je do njih. Kad sam ih obukao, igrao sam vrlo dobro do kraja. Zadržat ću ih - kaže.

Prvog nositelja Wimbledona u polufinalu čeka Grigor Dimitrov koji je izbacio lanjskog pobjednika Andyja Murraya.

- Velika pobjeda Dimitrova. Odličan je, bit će to pravi izazov - kaže Đoković.

Povijesni dan za kanadski tenis, loš za njemački

U četvrtfinalnom danu, osim mečeva hrvatskog i srbijanskog tenisača te pobjede Bugarina Grigora Dimitrova, u kasnijem programu odigrana su još dva. Roger Federer svladao je sunarodnjaka Stanislasa Wawrinku 3-6, 7-6(5), 6-4, 6-4 za svoje deveto polufinale na Wimbledonu. Novi izazivač na putu za osmu titulu u All England Clubu bit će mu Kanađanin Miloš Raonić, pulen bivšeg hrvatskog tenisača Ivana Ljubičića koji je svladao 19-godišnjeg Australca s pozivnicom Nicka Kyrgiosa 6-7(4), 6-2, 6-4, 7-6(4). Prvi je to put da je neki Kanađanin dospio u polufinale turnira iz Grand Slam serije.

Četvrtfinalnim mečevima tenisačica upotpunjen je drugi polufinalni par ovogodišnjeg Wimbledona. Rumunjka Simona Halep bez većih je problema dobila Njemicu Sabine Lisicki 6-4, 6-0. Na putu do finala stajat će joj Kanađanka Eugenie Bouchard, 13. nositeljica, koja je svladala devetopostavljenu Njemicu Angelique Kerber. 6-3, 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • njanja23 03.07.2014.

    Go Roger!

  • Beton Bosne 03.07.2014.

    ovog covjeka ne mozete mrziti, veliki Novak Djokovic !!!

  • Marko1_1 02.07.2014.

    Raonic je stvarno opasan protivnik za Rogera no isto tako smatram da ga prati mentalitet covijeka sa ovih prostora i da uvijek falije kad je tijesno i kad se odlucuje protiv top tenisaca i mislim da ce to radit i u poluf...3-1 za Rogera kroz 3 od 4 tiebreaka,a u finalu tko dode...s Dimitrovom bi mi bilo lakse gledat,ali Roger je jaci od obojice i ako odigra bar sa 70% travnatih mogucnosti osvaja...idemo po 8 18 80!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare