To je to što me zanima!

Đoković do finala Miamija, Roger Federer razbio reket

Srpski tenisač pobijedio je Švicarca 3-6, 6-2, 6-3 u polufinalu turnira iz serije ATP 1000 u Miamiju. Federer je bio doista neuobičajno nervozan...
Vidi originalni članak

Loptica je otišla van, Federer je uzviknuo i otresao reket u pod. U stilu Gorana Ivaniševića iz najboljih dana, inače mirni i staloženi Švicarac razbio je reket i pokazao da se teško nosi s pritiskom. Novak Đoković igrao je sjajno, Federer nije imao odgovora i stradao je reket. Prije godinu dana bilo je nezamislivo da danas drugi igrač svijeta napravi ovako nešto, ali Roger je daleko od tog igrača. Ne ide ga, nikako ga ne ide, Rafa Nadal bježi sve više i više...
Federer je počeo u velikm stilu, brzo odjurio do 5-1 i lako dobio prvi set. Igrao je odlično, Đoković mu nije mogao parirati u tom razdoblju igre. Ali već u drugom situacija se dramatično preokrenula. Federer je počeo fizički vidno padati, nestalo je sigurnosti u igri i u drugom setu uzeo je samo dva gema. No bila je to samo najava onoga što se događalo u trećem setu.
Jedva je Federer pogađao servise, a kada je i pogodio, Đoković je sjajno odgovarao. S dva breaka u nizu Novak je otišao do 4-0 i bilo je jasno da će u finale srpski tenisač. Uspio je Federer vratiti jedan break, ali više od toga nije išlo. Dan ranije ispao je Nadal, sada i Federer. U finalu Đoković čeka bolje iz ogleda Andyja Murraya i Juan Martina Del Potra.

MIAMI, POLUFINALE
Đoković (Srb/3) - Federer (Švi/2) 3-6, 6-2, 6-3

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cedo 04.04.2009.

    Bravo Nole!!! ali,roger ipak ceka djete pa je razumljivo nek uzme jos jednu titulu od 4 velika turnira pa neka ode kao najveci ikada.

  • vedran_zgb 04.04.2009.

    roger nije ni 50% onog sto je bio al to ne umanjuje novakovu pobjedu...

  • MaliRadojica 03.04.2009.

    Bravoooooooooo Nole,samo napred :))))))))))))))) Volimo te

Komentiraj...
Vidi sve komentare