To je to što me zanima!

Đoković donio vodstvo Srbiji, Berdych izjednačio za Češku

Srbija je povela protiv Češke u finalu Davis Cupa u Beogradu pobjedom Đokovića nad Štepanekom, a na 1-1 je izjednačio Berdych lakoćom svladavši Lajovića
Vidi originalni članak

Srbija i Češka odigrali su 1-1 nakon prvog dana finala Davis Cupa, koji se održava u Beogradu od petka do nedjelje.

Vodstvo domaćinima donio je drugi tenisač svijeta Novak Đoković, koji je s lakih 3-0 u setovima dobio Radeka Štepaneka 7-5, 6-1, 6-4, no prednost je anulirao Tomaš Berdych u drugom meču dana.

Pobijedio je autsajdera Lajovića rutinirano 6-3, 6-4, 6-3.

U subotu je na rasporedu igra parova, a Srbija i Češka se obje nadaju drugom naslovu Davis Cupa s tim da su gosti aktualni prvaci.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lovac_u_mutnom 16.11.2013.

    I ako Srbija izgubi parove (1:0 gube i 5:4) nema predaje. Nole sutra izjednači na 2:2 i zadnji meč odlučuje, a tu zna odigrati i glava....mislim da će igrati Bozoljac (moja pretpostavka) zbog jakog servisa.....videćemo...

  • Frank Costello 16.11.2013.

    Bome kako se meni činilo nije Berdych s lakoćom dobio Lajovića, morao se pošteno potruditi za svaki poen. Da je Lajović malo iskusniji u DC jedan set bi sigurno otišao na njegovu stranu, ali nema veze. Danas je dubl i kao što svi misle da to odlučuje, ja mislim da ne mora biti tako. Imaće Stepanek problema sa Lajovićem..

  • DraganRajic 16.11.2013.

    Bio sam juce u Areni, a i danas idem, bice veselo. stepanek jako dobar, nepravedno potcijenjen u BGD medijima, sto je i Novak rekao. 1. i 3. set je odlucila po jedna lopta. Lajovic veliko iznenadjenje, jako dobar, odlican stil igre, aa Berdych nije osim servisa mnogo pokazao, i nije izgledalo da je to zato sto mu vise i nije trebalo - bar 7-8 puta je imao 0-30 na svoj servis i jedino se asevima drzao u igri i izvlacio. Mnogo razmjena udaraca je otislo u Lajovicevu korist, ali se vidjelo neiskustvo - nakon sjajne igre i dominiranja u gemu nekoliko vezanih duplih servis gresaka, sto igraci Berdychovog kalibra lako kaznjavaju i zacas ode set. Jedan break u svakom setu i cao. Sto se tice dublova, mislim da bi Bozoljac bio bolnji izbor od Djokovica - on i Ziki su dobili braccy Bryan u njihovom dvoristu pa sto ne bi i Cehe u svom, bez obzira na njihove sjajne rezultate? Svejedno, jako tesko Srbija moze do titule ovako hendikepirana, ali ok, tenis je odlican, atmosfera sjajna, na kraju je to ipak samo igra i zabava :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare