To je to što me zanima!

Đoković i Dodig mole navijače: Samo nas nemojte sramotiti...

Hrvati? Pa to su mi najdraži prijatelji na Touru, volim ih poput zemljaka. Mi se odlično slažemo, prijatelji smo u svlačionici, rekao je srpski tenisač Novak Đoković
Vidi originalni članak

Za policiju je svaki meč rizičan. Bez obzira na to o kojim je tenisačima riječ. A posebno povećalo bit će na mečevima u kojima sudjeluju Hrvati i Srbi. Za susret Đokovića i Dodiga sigurno ćemo se dobro pripremiti, izjavio je Rod Wilson, načelnik melburnske policije.

Već prvog dana bilo je puno intervencija. Iz kompleksa Australian Opena izbačeno je 47 gledatelja. Prema izvješću policije, riječ je uglavnom o srpskim navijačima.

- Hrvati? Pa to su mi najdraži prijatelji na Touru, volim ih poput zemljaka. Mi se odlično slažemo, prijatelji smo u svlačionici - rekao je Novak Đoković, pobjednik Melbournea iz 2008. godine, u najavi svojeg meča protiv hrvatskog tenisača Ivana Dodiga.

- Nadam se da nas zemljaci neće osramotiti - dodao je treći nositelj turnira.

Prije četiri godine srpski i hrvatski navijači sukobili su se u teniskom kompleksu, a policija je, iznenađena i nepripremljena, “kapitulirala”. Zbog toga incidenta, najvećeg u povijesti turnira, neki su dali ostavke. Organizatori više ništa ne prepuštaju slučaju.

- Ma pustite politiku - istaknuo je Novak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pruzljanin 22.01.2011.

    MECKA33 u pravu si, sve je vise tih nazovi "ustaša" i "četnika" koji nisu znali niti sad znaju o cemu se radi, samo eto tako da budu protivnici jedni drugima. krenite od Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, pa do SFRJ, svi su bili mirni, dobri i uzivali u zivotu, sem ovih 1 i 2 svetskih ratova i kad vise nije moglo da bude svetskih ratova u Evropi, onda da se SFRJ rasturi. Znam da ce sada biti minusa, ali vi pokusajte ukljucite svoj mozak, moze li se normalno sada ziveti...

  • bizzy_dany 19.01.2011.

    super komentari u rubriku "tenis"... ali samo pogledajte kaj se pise kod "rukomet" uvezi Srbe ;)

  • zulu 18.01.2011.

    neman bilde

Komentiraj...
Vidi sve komentare