To je to što me zanima!

Đoković je na jahti slavio pobjedu protiv Hrvatske

Treba biti realan, mi nemamo igrača za parove, u svaki susret ulazimo sa zaostatkom 0-1, rekao je Goran Prpić dok je Novak slavio krstareći morem
Vidi originalni članak

Dugoročni cilj nam je zadržavanje u ovom rangu. Znam da su nakon osvajanja naslova 2005. godine apetiti veći, ali treba biti realan. Mi nemamo igrača za parove, pa u svaki susret s jačim reprezentacijama ulazimo sa zaostatkom 0-1, kao što nam je bio slučaj u posljednje vrijeme protiv SAD-a, Češke, Srbije..., rekao je Goran Prpić, hrvatski izbornik, nakon pobjede Srbije 4-1 u četvrtfinalu Svjetske skupine Davis Cupa.
Bivši pobjednik Umaga je optimist za sljedeću sezonu.
- Marin ima tek 22 godine, a već je vrhunski tenisač. Vidjet ćemo što će biti s Ivom Karlovićem i Marijom Ančićem, jer oni su još uvijek s nama. Žao mi je što imamo tako veliki peh s povredama. Veić i Dodig napreduju iz sezone u sezonu i vidjet ćemo što ćemo napraviti - rekao je hrvatski Davis Cup izbornik.
I dok je Slobodan Živojinović, predsjednik Teniskog saveza Srbije, s većim brojem članova reprezentacije još u nedjelju otputovao iz Splita, Novak Đoković je proslavio veliku pobjedu na Jadranu. S kolegama tenisačima slavio je na jednoj jahti krstareći splitskom rivijerom. U ponedjeljak oko devet ujutro drugi tenisač svijeta je napustio Split te se uputio u pravcu Monte Carla.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • auTHor 12.07.2010.

    neka napišu..bolje je i to za čitati nego pametne izjave nives, simone ili ave

  • cr9ibra9 12.07.2010.

    još sam da napišete kad je kenj.o na wc-u -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare