To je to što me zanima!

Đoković je stigao na Korčulu! U Hrvatskoj slavi sjajnu sezonu

Meni, ali i mnogima je hrvatska obala najljepša na svijetu. Obišao sam dosta zemalja, ali nekako se čovjek tamo najljepše osjeća, to je isti jezik, po meni i ista kultura. To je neki dragulj, biser Jadrana, priča Đoković
Vidi originalni članak

Najavio je to i ostvario - Novak Đoković nakon osvajanja Wimbledona stigao je na odmor u Hrvatsku!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obitelji je najbolji tenisač svijeta u posjetu korčulanskom arhipelagu, a u subotu se fotografirao s obožavateljima na Vrniku, piše Dalmacija Danas.

Fotografiju s Đokovićem na Instagramu je objavio i jedan od djelatnika jedinstvenog koncepta vrhunske gastronomije koji se nalazi na otočiću Vela Stupa udaljenog dvije nautičke milje južno od grada Korčule. 

Hrvatska obala je najljepša na svijetu

Novak Đoković je redovit gost hrvatske obale i opisuje je kao "najljepšu na svijetu".

- Meni, ali i mnogima je hrvatska obala najljepša na svijetu. Obišao sam dosta zemalja, ali nekako se čovjek tamo najljepše osjeća, to je isti jezik, po meni i ista kultura. To je neki dragulj, biser Jadrana.

- Ja sam se uvijek lijepo osjećao, uvijek su me ljudi na lijep način primali i uvijek sam bio dobrodošao. Vjerojatno ću se vratiti već ovo ljeto - pričao je u svibnju Đoković u razgovoru za IN Magazin.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 128

  • DrazenAkrap 22.07.2019.

    Gospodin Djokovic je primjer, kako je biti Srbin u Hrvatskoj.

  • 22.07.2019.

    Nole svaka cast na ovome!

  • 21.07.2019.

    Djokovic je pre svega gospodin i Dzentlmen,to sto je nama u krvi na Balkanu da se delimo necemo uspeti nikad,sticajem okolnosti sam iz Beograda ne glasam za Vucica,ali da smo mnogo napredovali zadnjih par godina je zaista istina,pocev od puteva,plata,ulaganja u Srbiju i zaista mislim da su neumesni komentari vredjanja ni sa jedne ni sa druge strane,treba da nam bude bolje na balkanu jer nas zapad gleda kao zadnju rupu na sviralu i vas i nas stim da imate trenutno vece privilgije,i umesto da vam bude drago kad Djokovic velicina dodje kod vas odnosno Modric kod nas ne bitno mi se prepucavamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare