To je to što me zanima!

Đoković: Kao da mi je Bog htio poručiti 'E, sada bi bilo dosta'

Novak Đoković uživa u privremenoj mirovini koju je obznanio zbog ozljede lakta, ali i previše lijepih stvari koje su mu se dogodile, a iscrpile su snagu iz njega. Smatra kako se sve dogodilo s razlogom
Vidi originalni članak

Novak Đoković sredinom srpnja zbog iscrpljenosti se povukao iz tenisa do kraja ove godine. Bivši najbolji igrač svijeta koristi ovo vrijeme kako bi bio blizu obitelj. Uskoro ga očekuje i prinova...

- Sve što se događa u životu događa se s razlogom. Iskoristit ću ovo vrijeme najbolje što mogu i provesti ga s obitelji - kazao je srbijanski tenisač i dodao:

- Za oko mjesec dana supruga Jelena i ja ćemo, uz Božju pomoć, ponovno postati roditelji. Izgleda da je tako trebalo biti i da mi je Bog poručio: "Sad je dosta".

Objasnio je razloge zbog kojih je došlo do povlačenja. Nisu samo vezani uz ozljedu lakta.

"Moje tijelo ima svoje granice i moram ih poštovati. Iskoristit ću nadolazeće razdoblje kako bih se ojačao i poboljšao određene elemente igre na kojima nisam mogao raditi posljednjih godina."

- Sve što mi se dogodilo, a dogodila se hrpa prekrasnih stvari vezanih uz obitelj i tenis, može potrošiti energiju u čovjeku. Na lijep način, ali može vas iscrpiti - kazao je Novak za Express.

Novak i Jelena prije tri godine dobili su sina Stefana, a uskoro će se obitelj još proširiti. Đoković uživa u svakom trenutku sa sinčićem, u karijeri profesionalnog tenisača teško je pronaći vrijeme za obitelj.

"Svijet očima dvogodišnjaka unosi toliko puno boje u nj", napisao je uz jednu fotografiju tate i sina na Instagramu.

Pokazao je i plesačko umijeće u kući u Monte Carlu. Nisu mu strani valcer, ali ni tradicionalno kolo.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • _Varešak_ 22.08.2017.

    Nole je 100% u pravu, sve se dešava sa nekim razlogom.

  • Crni76 21.08.2017.

    Puko si ti prijatelju ko petarda!

  • Budni 20.08.2017.

    Igra samo pod krivom zastavom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare