To je to što me zanima!

Đoković nije razočaran: Pamtit će se moja bajkovita sezona

U bajkovitoj 2011. sam pobijedio u Melbourneu i na Wimbledonu i mogu biti jako zadovoljan. Tri Grand Slam turnira nadmašila su moja očekivanja, rekao je Novak
Vidi originalni članak

Nisam razočaran. Janko Tipsarević zaslužio je ovu pobjedu, rekao je Novak Đoković nakon što se nije plasirao u polufinale Mastersa u Londonu.

Prvi tenisač svijeta nije u sjajnoj formi nakon što je osvojio US Open. Srbin nije razočaran:

- U bajkovitoj 2011. sam pobijedio u Melbourneu i na Wimbledonu i mogu biti jako zadovoljan. Tri Grand Slam turnira nadmašila su moja očekivanja - rekao je tenisač iz Beograda.

Đoković je sezonu zaključio sa 70 pobjeda i šest poraza. Po postotku je to peta najuspješnija sezona u povijesti. Prvi je na listi John McEnroe, koji je 1984. imao 82 pobjede i tri poraza.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • grbinho. 26.11.2011.

    ovakvu sezonu teško da može ponovit...

  • ApsolutnihSto 26.11.2011.

    Na početku iduće sezone opet će Nole dominirati (uz Rafu,naravno). Teško da će odbraniti baš sve bodoove,ali siguran sam da će bar 50-70% bodova odbraniti. Prosto se videlo da su se on i Nadal raspadali na kraju sezone,a ostali tenisači su to koristili. Na početku nove sezone će ova dvojica dokazati da su trenutno najbolji na svetu.

  • HeadTennis 26.11.2011.

    Pa normalno da nije, ovo sto je naravio je nevidjeno (Federer je bio dominantan, onda se pojavio Nadal, i vjeciti dvoboji...). Nadam se da ce Nole iduce godine biti kao ove, Fedja kao sad u zadnjih mjesec dana, a Nadal u staroj formi, posto je vrlo bljed ove godine... A i "krampi" poput Tsonge, Berdiha, Marija, Ferrera, Tispe, Cilica... da pokazu nesto :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare