To je to što me zanima!

Đoković osniva rock-band: Ja ću svirati bas-gitaru...

Srpski tenisač Novak Đoković pričao je o prošloj sezoni, ali i planovima u budućnosti. Otkrio je da bi htio osnovati band i da ne psuje oca i majku
Vidi originalni članak

Ja ću svirati bas-gitaru. Spreman sam naučiti svirati i odvajati dobar dio slobodnog vremena u funkcioniranje banda. Planiram to s društvom zapravo već duže vrijeme. Moj brat Marko svirat će bubnjeve. Ne znam još kako ćemo se zvati, možda Nesvrstani, Izgubljeni ili tako nekako, rekao je Nole u druženju s novinarima.
Zasmetala su ga, priznao je, nagađanja da tijekom meča psuje oca i majku.
- Nisam psovao oca, nikada si tako nešto ne bih dozvolio. Kada mi ne ide, psujem i u tome ne vidim ništa strašno niti različito u odnosu na druge tenisače. Pogledam pritom prema loži i tražim podršku od članova obitelji. Možda nekome to izgleda kao da psujem svoje najbliže, ali to je izvan svake pameti - rekao je treći tenisač svijeta.
Najavio je za studeni sljedeće godine organizaciju velikoga nogometno-teniskog spektakla u Srbiji u humanitarne svrhe.
- Vidio sam na TV-u kako je to ove godine izgledalo u organizaciji Rafe Nadala i Ikera Casillasa. Kontaktirao sam već nekoliko domaćih i talijanskih nogometaša. Bit će to istinski spektakl, no više od toga zasad ne mogu otkriti - rekao je.
Novu godinu dočekat će u Italiji, a prije Australian Opena nastupit će samo na ekshibicijskom turniru u Kooyongu. Dodao je da se od svih tenisača na Touru najbolje slaže s Nadalom, Del Potrom i Andyjem Murrayjem, i to zbog generacijske bliskosti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • COLE_VU 27.12.2009.

    đoko đoko prdnem ti u oko

  • invisible 26.12.2009.

    ma đoko je car!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare