To je to što me zanima!

Đoković predao zbog ozljede, izviždali ga: Ne želim o tome!

Stanislas Wawrinka neočekivano je lako prošao u četvrtfinale US Opena nakon što mu je Novak Đoković predao zbog ozljede ramena u 3. setu. Srbinu je to najranije ispadanje u 13 godina
Vidi originalni članak

Novak Đoković, prvi igrač svijeta i branitelj naslova na posljednjem ovogodišnjem teniskom Grand Slam turniru US Openu, zbog ozljede lijevog ramena predao je meč 4. kola Stanislasu Wawrinki, pri vodstvu Švicarca 2-0 u setovima. 

Wawrinka je vodio 6-4, 7-5 i 2-1 u trećem setu kada je Đoković odlučio da ne može nastaviti meč. Nakon gubitka drugog seta, Đoković je odmah pozvao liječničku pomoć i sjeo uz teren bez majice, a trener mu je masirao rame.

Srpski tenisač se vratio na teren, no ubrzo zbog bolova ipak predao meč. Gledatelji su izviždali taj njegov potez, a osobito su prosvjedovali dok je napuštao teren. Novaku je to najranije ispadanje s US Opena nakon 2006., kad se oprostio u trećem kolu.

- Ovo nikad nije način na koji želite završiti meč. Stvarno mi je žao Novaka, on je nevjerojatan prijatelj - izjavio je Wawrinka.

Problem s ramenom kod Đokovića rasplamsao se početkom ovog tjedna što se posebice vidjelo u meču drugog kola u srijedu, no do petka se činilo da se 32-godišnjak oporavio, kada je pobijedio u čista tri seta i stigao do posljednjih 16.

- Ne želim razgovarati o svojim ozljedama. Rekao sam to u prošlosti i držim se toga - izjavio je Đoković novinarima.

Sljedeći će protivnik Wawrinke biti peti nositelj, Rus Daniil Medvedev, koji je ranije u nedjelju pobijedio njemačkog kvalifikanta Dominika Koepfera.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 02.09.2019.

    Koliko ste vi tuzan narod (i Srbi i Hrvati i Kinezi) ....sedite kucama sa 130 kg ne mrdate onom stvari u zivotu tuzni ste neispunjeni i bedni pa pljujete po nekom ko je uspeo u zivotu...sta vas brige dal ce biti ili nece biti bolji od federera ili nadala ? zasto ne pogledate vase dvoriste ? verovatno radite kao magacioneri ili konobari ili ne radite cak nista pa ste ljuti na svet ... covek je #1 u tenisu i top 3 Tenisera ikada ... vi to mozete mozda da ostvarite na igrici a verovatno ni tamo ... balkan....mesto gde se uspeh ne prasta :) eno ga novak je pao u depresiju sa 100 Miliona evra u banci i titulom jednog od najboljih igraca ikada zbog vasih komentara na 24hr aahahahahahahaha sto bi zajko rekao TANAK SI DRUZE MOJ. ajde uzdravlje :)

  • wwww 02.09.2019.

    Kao što sam najavio da će ovaj antitennis put Srbije što prije a i vidjelo se u Cinncinatiu da on nema tu defanzivu a ni koncentraciji kao na Wimbledonu a ova predaja je poklon za sve one koji su uložili novac na njega da će osvojiti Us open jer od danas mogu uzeti svoj uloženi novac a po svemu viđenom do sada na Us openu izgleda da će Nadal brojati 19 gs i opasno se približiti Federeru..

  • zemuncevic 02.09.2019.

    Ne dirajte Noleta sirotinjo u mozak ,on je najveći tenisač i Hrvat i Srbin i dobar čovjek,sto je ipak najbitnije !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare