To je to što me zanima!

Okrivio Rakitića: Morat će se dobro oznojiti da zasluži dres

ŠTICO, ŠTO TI JE?! Neshvatljiva mi je Ivanova indolentnost, dobro će se oznojiti da opet odjene dres, rekao je izbornik Igor Štimac kojeg je naljutila Rakitićeva igra
Vidi originalni članak

Svjestan sam da moramo zaslužiti da se gledatelji vrate na stadion i prihvate nas. Mogu samo plakati zbog atmosfere na Maksimiru, rekao je Igor Štimac.

A zaplakalo je umalo i ono malo gledatelja na Maksimiru. Hrvatsku su, umjesto Plete, čuvale stative svete... Već u 30. minuti navijači su ustali i počeli zviždati i nisu prestajali sve do 68. minute i gola Jelavića.

- Ima mnogo toga što moramo promijeniti, protiv Belgije to mora biti puno bolje. Najvažnije je da smo ipak uzeli ta tri boda - rekao je Darijo Srna.

Odigra li Hrvatska ovako i u utorak u Bruxellesu, mogli bismo i ostati na ta tri boda. Napadači su bili bezopasni, a vezni red sterilan, pogotovo dok je njime “komandirao” Ivan Rakitić.

- Nevjerojatna je Rakitićeva indolentnost. Dobro će se morati oznojiti i namučiti dok opet ne odjene hrvatski dres i zaigra - zaprijetio je nezadovoljni, čak i ljutiti Štimac.

Osim “svete stative”, Hrvatsku je malo pomazio i sudac.

- Pa mogao je dosuditi penal, Pandev ga je tražio. Ali to je nogomet - kaže Pletikosa.

Hrvatska je igrala loše, a opet dobila. I to je nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • grivaš 09.09.2012.

    Igore trebao bi i ti oznojiti klupu da pohvataš mehanizme igre zvane nogomet pa početi voditi neki županijski klub nekoliko godina

  • ivek007 09.09.2012.

    Štimac nije ni svjestan da ga niko niti voli niti želi da bude izbornik od nas navijača .On je mamićeva pudlica

  • OliverStojanac 08.09.2012.

    svaka cast stimcu (nisam "jos" njegov ljubitelj, ali ovaj potez za izmjenu rakitica)ipak zvi na nepostojecoj slavi ne kao jedan proslavljeni i dokazani "hrvatski" igrac "olic" koji sto zbog godina sto zbog jake konkurencije (sto je jako dobro) ne ulazi,rakitic nije zasluzio niti da je unatar 11 slavnih, imamo (fala bogu) dosta kvalitete, mislim da ga stimac samo zbog bilica ostavlja, ali isto tako mislim da je sasvim u pravu da ga zamjeni (pa u stvari nije nista ni napravio = kako defanzivno tako ni ofanzivno), sjetimo se samo propustenonog zicera kod spanije (mnogi ce reci da je to normalan prmasaj, ali ja kao jedan obicni amater ili ljubitelj hrvatskog nogometa ne bi mu dao nti jedu sansu vise jer takvo nesto ne bi niti ja promasio => sigurno bi svaki prsjecni igrac takvu sansu zabio), e bas zato i zbog uvijek jako,jako neugodne makedonije dajem jedn veliki + (plus) stimcu, pa ako pobjedimo belgiju (jednog realnog nositelja supine po mnogima ali ne i po meni,onda stvarno moramo podrzati stimca), ali,ali,aliiii idemo u B r A zil i uzeti ono sto pripada jednoj i jedinoj h r v a t s koj !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare