To je to što me zanima!

Okršaj titana, Modrić protiv Sneijdera: Wesley je ipak bolji

Luka je fenomenalan, ali ipak Sneijder je u ovom trenutku bolji. Napravio je više u karijeri, ali to ne znači da ga Modrić neće dostići, ako ode u veći klub, kaže Otto
Vidi originalni članak

Nema trenera na svijetu koji ne bi volio imati u momčadi Wesleya Sneijdera. Zato i igra za najveće klubove na svijetu, jer je izvanserijski igrač, rekao je Otto Barić.

Bivši hrvatski izbornik Nizozemca je posebno pratio lani kad je briljirao u dresu reprezentacije i Intera.

- Gotovo je sam Nizozemsku doveo do finala SP-a. Bio je veličanstven. Bez njega Inter sigurno ne bi napravio ništa. On je bio glavni Mourinhov igrač - kaže Barić i nastavlja:

I Luka je fenomenalan, ali ipak Sneijder je u ovom trenutku bolji. Napravio je više u karijeri dosad, ali to ne znači da ga Modrić neće dostići. Ako ode u veći klub, onda bi i Luka mogao do naslova prvaka države i Lige prvaka.

Wesley je osvojio sve

S Ajaxom, Realom i Interom osvojio je naslov državnog prvaka. S Interom je prošle godine osvojio apsolutno sve. Bio je jedan od najboljih igrača u Ligi prvaka. S Nizozemskom je došao do finala SP-a 2010. godine.

Wesley Sneijder

Udarac 10, brzina 9, kreativnost 8, dribling 9, dodavanje 8, snaga 9, igra glavom 8, timski rad 9

Presuda: 70

Udarac je njegova najjača karika. To je posebno pokazao prošle godine u dresu Intera. Izuzetno je brz kad ima loptu u nogama, a ima i odličan dribling. Zbog snage rijetko gubi duele. 

Cico: Modrić je dokazao klasu

Interes mnogih velikih klubova samo je dokaz Lukine vrijednosti, kazao je legendarni Zlatko Kranjčar.

Crnogorski izbornik jako cijeni Sneijdera, ali vjeruje da je Luka jednako dobar u posljednje vrijeme.

- Modrić je dokazao klasu u Tottenhamu i ako ode iz toga kluba, sigurno će i dalje nastaviti sjajno igrati. Pa on je jedan od najboljih veznjaka na svijetu - kaže Cico.

Smatra da još nekoliko godina može igrati vrhunski.

- S njim naša reprezentacija može postići velike rezultate na Euru i SP-u. Moj mu je jedini savjet samo da češće puca. Treba popraviti udarac i bit će gotovo savršen - rekao je Kranjčar, koji je našem veznjaku dao sjajne ocjene.

Luku žele velikani

U Dinamu je pokazao da je riječ o sjajnom igraču. Transfer u Tottenham bio je jedan od najvećih u povijesti ovih prostora. Za njega se sad otimaju Chelsea, Man. City, Man. United... Želi opet igrati u Ligi prvaka.

Luka Modrić

Udarac 7, brzina 9, kreativnost 9, dribling 9, dodavanje 9, snaga 8, igra glavom 7, timski rad 9

Presuda: 67

Luka ima gotovo savršena dodavanja, dribling i brzinu. Fali mu malo snage i tu je Sneijder bolji. Morao bi popraviti svoj udarac i češće pucati. Trebao bi poraditi i na igri glavom.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • marshal-tito 19.07.2011.

    haha, Sneijder i Modrič u jednoj rečenici? pa koga vi zajebavate? Znam da smo nažalost u pomankanju zvijezda za našu repku (tipa Boban,Šuker,Prosinečki,Bokšič), ali nemožete od ovog prosječnog igrača tako sramotno i besprekidno raditi zvijezdu. Mali možda ima potencijala, ali to još nije dokazao. Kad će? Sa 35? Da, odakle Modriču Ocjena za udarac 7 od 10.? Pa kad ste vidli Modriča da je šusnuo loptu dalje od 11 metara?

  • miroslav21 19.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Skrle_1 19.07.2011.

    jao, vi koji pljujete po Modriću jednostavno nemate pojma! jedino gdje ga vidite je u reprezentaciji svaka dva mjeseca. malo pogledajte videje po YouTubeu, malo čitajte komentare po Britanskom tisku, malo čitajte komentare legenda poput sir Alexa. šta, oni su svi glupi onda, a vi ste pametni? evo, ovaj video je dovoljno http://www.youtube.com/watch?v=RG_CiVDCqV8

Komentiraj...
Vidi sve komentare