To je to što me zanima!

Olić: Velika mi je čast ponovno biti dio hrvatske reprezentacije

IZBORNIKOV POMOĆNIK: Jako mi je drago što je Ivica Olić prihvatio moj poziv, sve smo se brzo dogovorili jer dijelimo stav o tomu što predstavlja hrvatska reprezentacija, kaže Dalić
Vidi originalni članak

Ivica Olić jedan je od šest igrača sa sto i više nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a sad će biti pomoćnik Zlatku Daliću na klupi reprezentacije.

- Velika mi je čast ponovno biti dio hrvatske reprezentacije, ovoga puta u jednoj novoj ulozi. Zahvaljujem izborniku Daliću na ukazanom povjerenju i učinit ću sve kako bih dao svoj doprinos ostvarivanju našeg zajedničkog cilja, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju - rekao je Olić za službenu stranicu HNS-a i dodao:

- Vjerujem da svojim iskustvom iz igračke karijere i znanjem koje sam stekao radeći s velikim trenerima, kao i poznavanjem specifičnosti reprezentativnog okruženja, mogu pomoći reprezentaciji kao član stručnog stožera. Reprezentacija je za mene svetinja, veselim se biti opet dio tog kruga. Svakome mogu obećati kako ću i kao trener poštivati ono u što sam vjerovao kao igrač, a to je da su predan rad i pošten odnos ključevi uspjeha.

Zlatko Dalić polako popunjava svoj stožer.

- Jako mi je drago što je Ivica Olić prihvatio moj poziv, sve smo se brzo dogovorili jer dijelimo stav o tomu što predstavlja hrvatska reprezentacija. Ivica odlično poznaje reprezentativno okruženje, s klubovima i Vatrenima je proživio praktički sve, a njegov 'fajterski' duh, optimizam i zarazno pozitivan pristup bit će od velike koristi cijeloj svlačionici. Olić će već od ovoga vikenda početi s praćenjem utakmica, a ostatak stožera upotpunit ćemo do okupljanja reprezentacije u studenom - rekao je izbornik za službenu stranicu HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Exterminator 20.10.2017.

    Legenda se vraća , bravo za Olu i Dalića ! Odličan izbor , a da im se danas sutra pridruži Darijo Srna to bi bilo ono pravo , Dalić odgovoran za taktiku a ovaj dvojac bi izmislio borce poput njih na terenu , i jedan i drugi su sinonim za "ginuti na terenu "

  • srakar 19.10.2017.

    Ola majstoreeee!!!! Uzmi bič i tjeraj ih ko Međimurec volove. daliću! svaka čast na potezu.

  • papalino11 19.10.2017.

    a di je ve klokan jack,odišel doma??? valjda mu je dom spremni

Komentiraj...
Vidi sve komentare