To je to što me zanima!

Olić: Do Joea nisam ni znao da je zabranjeno vikati 'Za dom...'

Ivica Olić u razgovoru za Večernji list rekao je kako nije ni znao da je poklič 'Za dom spremni' zabranjen, ali moli naše navijače da prestanu to vikati tijekom utakmica
Vidi originalni članak

Jedan od najiskusnijih hrvatskih nogometaša Ivica Olić u razgovoru za Večernji list osvrnuo se na kaznu Uefe te sporni poklič navijača s kojim se, kako kaže, susretao u svih svojih 100 nastupa za reprezentaciju.

- Nisam ni znao da je taj poklič zabranjen sve dok Joe Šimunić nije zbog toga kažnjen. No, ako su takva pravila Uefe, onda apeliram da se to više ne viče na utakmicama reprezentacije, jer bi Uefina kazna mogla biti još rigoroznija. Samo, kako to kontrolirati, pa ne možete svima u publici nalijepiti flaster na usta - kaže Ivica Olić za Večernji.

Protiv Norveške je odigrao 101. utakmicu za reprezentaciju te kaže da se naježio nakon što je dobio pljesak navijača. No baš nakon te utakmice Hrvatska je dobila kaznu Uefe i protiv Italije će igrati bez navijača.

- U Splitu bi sigurno bila prekrasna atmosfera, kao što je bila i u Osijeku. Ja kao reprezentativac nikada nisam favorizirao igranje u jednom gradu. Reprezentaciju zaslužuju gledati širom Hrvatske - zaključio je Olić.

Cijeli razgovor s Olićem pročitajte na stranicama Večernjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Mario Srnec 01.05.2015.

    ajde ti panju u mirovinu...jer ću te inaće onaj ludi izbornik opet staviti da igraš....daj šansu drugima...jer mi te već teško gledati....kako siluješ taj nogomet

  • strmi007 30.04.2015.

    logički

  • ziva-istina 30.04.2015.

    Gdje je sloboda govora u svemu ovome ? Europa i svjet se poziva na slobodu govora kad se rade karikature koje vrijedaju cijeli Islamski svjet ,a sad kaznjavaju cjelu drzavu zbog jedne navijacke parole ? Koja ne vrijeda nikoga .Licemjerstvo na djelo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare