To je to što me zanima!

Olić: Dvije utakmice sam bez ijednog udarca na gol

Nadam se da je došlo vrijeme da i mene napokon krenu golovi, rekao je Ivica Olić koji u posljednje dvije utakmice nije ni zapucao prema golu
Vidi originalni članak

Nadam se da ćemo Mainz napasti s tri napadača, izjavio je uoči subotnjeg derbija 6. bundesligaškog kola između Bayerna i Mainza Ivica Olić. Novi je to apel 31-godišnjeg napadača treneru aktualnih njemačkih prvaka Louisu van Gaalu da složi momčad ofenzivnije, s više klasičnih napadača. Olić ga je poslao putem najčitanijega njemačkog dnevnika Bilda.
- Nakon Robbena, ostali smo i bez Riberyja, tako da više nemamo brzanaca na krilu. U situacijama kada naši suparnici igraju povučeno, po mom je gledanju bolje igrati s napadačem viška u suparničkom 16-ercu. Očekujem da protiv Mainza na Allianz Areni u subotu zaigramo s trojicom napadača - rekao je Olić misleći na Thomasa Müllera kao polušpicu, te sebe i još jednog igrača (Gomez ili Klose) u samom vrhu napada.
- Kada smo protiv Rome u Ligi prvaka drugo poluvrijeme započeli s dva klasična napadača, odmah smo postali opasniji i počeli stvarati više prilika. U takvim situacijama sposobni smo suparničke obrane stavljati na veća iskušenja, stvarati im više problema, jer se više ne moraju koncentrirati na usamljenog napadača. Napadačima je lakše dolaziti u prilike kad nisu usamljeni u 16-ercu.
U dvobojima protiv Werdera (0-0) i Rome (2-0) Olić kao starter nije ušao niti u jednu jedinu priliku, te je dva puta zamijenjen.
- Dvije utakmice bez ijednog šuta prema golu, to je nešto najgore što se napadaču može dogoditi - rekao je hrvatski reprezentativac, koji je potom, protiv Kölna i Hoffenheima, ispao iz udarnog sastava.
- Naravno da sam tužan zbog ispadanja iz početnog sastava. No, u prošlom kolu protiv Hoffenheima, kada sam ušao s klupe, osjećao sam se ponovno kao standardni prvotimac. Nadam se da je došlo vrijeme da i mene krenu golovi.
Ove sezone Olić se kroz četiri nastupa u Bayernovu dresu još nije upisao u strijelce.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • imran zakhaev 24.09.2010.

    olić je na vrhuncu bio prošle sezone u ligi prvaka! takvo sto vise nece ponovit, on je potrosen i star igrac! za dvije,tri godine moze se oprostit!

  • ružno pače 24.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Lecter 24.09.2010.

    Bog i Hrvati!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare