To je to što me zanima!

Olić: Gadno mi je igrati s tom maskom, ne vidim bome ništa

Dvojica hrvatskih reprezentativaca u dresu Bayerna trenutno imaju različite uloge u klubu. Pranjić je s tri asistencije vodio Bavarce do pobjede, a Olić je sjedio na klupi
Vidi originalni članak

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Tako bi se mogla ukratko opisati status hrvatskih reprezentativaca Ivice Olića i Danijela Pranjića u redovima Bayerna. 

Pranjić se trima asistencijama u pobjedi protiv Freiburga u petak nametnuo u jednog od glavnih motora momčadi, dok Ola 'grije klupu' zbog slomljenog nosa.

Ivica je prošle sezone bio udarna igla Bayerna, a na putu da postigne optimalnu formu zadesila ga je teška ozljeda koja mu onemogućuje normalnu igru.

- Gadno je igrati s tom maskom, ne vidim ništa sa strane, taj periferni vid mi je čista nula! I stalno su mi oči napete, naprežem se. Maska je napravljena od karbonskih vlakana, ima spužvu s unutarnje strane koja se prilijepi za lice da ne bi žuljala. Nije ugodno, no izdržat ću, još dva tjedna trebao bih imati tu masku i onda je skidam - rekao je Olić za Večernji list.

Maskirani 'Zorro' Olić posljednje dvije utakmice je ulazio sa klupe, a zaštitna maska ga užasni iritira. Pročitajte više u prilogu Večernjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivica20002000 01.11.2010.

    gotova karijera Olica pise da se tesko ozljedio i nece igrat 5-6 mjeseci

  • zuki 13 01.11.2010.

    da,trci dok ima zelenila...haha

  • user_36996 01.11.2010.

    ajde mičite ovu vijest više sa naslovnice molim vas!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare