To je to što me zanima!

Olić 'križa' dane na kalendaru: Ovog ljeta definitivno odlazim

Dani Ivice Olića (32) u minhenskom Bayernu definitivno su odbrojeni. Igrač nije sretan minutažom. Hrvatski reprezentativac priznao je to u razgovoru za Bild
Vidi originalni članak

Skromna minutaža pod trenerom Juppom Heynckesom primorala je Olića na potragu za novom sredinom. Pitanje je samo kada će se to dogoditi, već u siječanjskom prijelaznom roku ili na ljeto kada mu istječe ugovor s Bayernom.

- Šanse za transferom na zimu su 50-50. Ali na ljeto je definitivno kraj – rekao je Olić.

Nedavno je sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger izjavio da ove zime klub neće prodati niti jednog svog igrača .

- Nemam problema s ispunjenjem svog ugovora. Nije da moram otići. Sada moram pričekati zimu i onda ćemo donijeti odluku zajedno. Možda je čak i bolje ako ostanem do ljeta. Posebno bi zbog obitelji to bila prednost – dodaje hrvatski napadač.

Međutim, novinar Bilda postavlja pitanje kako bi neredovito igranje utjecalo na njega i njegov status u hrvatskoj reprezentaciji? Nije tajna da napadač iz Davora želi izboriti mjesto u udarnih 11 "vatrenih" na Euru u Ukrajini i Poljskoj.

- Razgovarao sam s izbornikom Slavenom Bilićem o situaciji. On želi da budem zdrav i fizički spreman za Euro. To mogu biti i ako ne budem igrao regularno. U Bayernu ću pored regularnih treninga odrađivati dodatne treninge kako bih ostao spreman.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FRANEO 05.12.2011.

    olić će odigrat veuro i oprostit se od repke zajedno sa šimunićem, a nadam se i pranjićem

  • fnatic_zg 05.12.2011.

    Igračina... živi obiteljski život i igra zbog nogometa i pobjeda a ne zbog para. Možda i bolje da ne igra jer su manje šanse za ozljede, samo neka drži formu. Ako dođe na euro, bit će u punoj snazi i vrlo vjerojatno ćemo gledat Olu iz starih dana koji ganja loptu ko doberman od prve do zadnje minute. Ako ne nađe novi klub do tada, imat će itekako veliku motivaciju i želju za dokazivanjem..

  • ScorecoverLivescore 05.12.2011.

    Ola, tko te ne želi taj te ni ne zaslužuje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare