To je to što me zanima!

Olić: Milito je strašan, ovaj spektakl neću zaboraviti...

U drugom poluvremenu smo imali nadmoć, Muller je imao odlične prilike. Nema veze, unatoč porazu ovaj spektakl neću nikada zaboraviti, rekao je Ola
Vidi originalni članak

Ivica Olić u finalu Lige prvaka igrao je do 74. minute, a zamijenio ga je Mario Gomez. Ola je bio vidljiv u samom otvaranju utakmice kad je izvrtio Lucija, imao je i par udaraca, a jedan opasniji završio je u bloku. Bayern je izgubio, ali Olić je sretan što je uopće igrao u finalu. 
- Jeftino smo primili prvi gol, takav se u finalu ne smije primiti. Taj je gol prelomio utakmicu. Milito je bio strašan, mislio sam da je dobar, ali ovako dobar - rekao je Ola za SN pa dodao:
- U drugom poluvremenu smo imali nadmoć, a i Muller je imao odlične prilike.. Nema veze, unatoč porazu ovaj spektakl neću nikada zaboraviti - zaključio je za VL hrvatski reprezentativac koji je sa sedam golova završio natjecanje na drugom mjestu najboljih strijelaca.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ivica20002000 23.05.2010.

    kao prvo muller je mladi igrac bayerna i gaal forsira mlade igrace a ne ko inter umijetni klub slave a nijedna talijanska zastava nema veze bit ce veci gust iduce god izbacit intrer jer ce bez murinja jedva pros i skupinu i onda dici kantu na wemblyu

  • seka58 23.05.2010.

    U narodu se kaže\"Zlatom zlati govnom zapečati.\"Što znači Olić je radi sebe morao barem jedan gol dati,pa neka Bajern izgubi.Ali ništa.

  • fujdinamo 23.05.2010.

    skromnost je vrlina velikih bravo ola svaka ti čast kralj si

Komentiraj...
Vidi sve komentare