To je to što me zanima!

Olić: Naglašavam da nisam potpisao za Juventus

Nakon što je menadžer Ivice Olića demantirao svaki kontakt s Juventusom, to je nešto kasnije učinio i sam igrač sms-om Davoru Gavranu
Vidi originalni članak

Da je Olić sve dogovorio s Juventusom, kojeg će pojačati po ljeti bez odštete i ostati u Torinu četiri godine objavio je njemački Kicker, a vijest su prenijeli brojni svjetski mediji. Njegov zastupnik Gordon Stipić sve je demantirao i naglasio kako će on s klijentom ponude pogledati tek nakon Nove godine. Ubrzo se o svemu očitovao i sam Ivica Olić:
- Pročitao sam to u novinama i nemam oko toga ništa za komentirati, samo želim naglasiti da još nisam ništa potpisao - poručio je Olić sms porukom glasnogovorniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Gavranu iz karantene u kojoj se nalazi uoči ogleda Kupa UEFA s praškom Slavijom.
No, to što Ola još nije potpisao ne znači da neće. Čini se da Olić i njegov menadžer pokušavaju stišati buru oko transfera, kako bi igrač i njegov aktualni klub mogli nastaviti surađivati u miru. Interes Juventusa postoji još od ljeta, a dođe li u siječnju ponuda, teško da će je Olić odbiti. Jer, Stara dama je ipak klub koji se ne odbija...

VALENCIJINA TIHA PATNJA
Menadžer Gordon Stipić rekao je kako ima tri-četiri ponude za Olića, no niti jedna nije od Juventusa. Iako nije spominjao imana klubova, među njima je zasigurno Valencija, koja je svoje 'scoute' i ove jeseni nekoliko puta poslala da prate Olića. Klub je u financijskim problemima, možda prodaju Villu, a kad se stabiliziraju tim transferom, jedna od opcija je i Olć.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Korner 04.12.2008.

    OLA JE LEGENDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare