To je to što me zanima!

Olić napušta Bayern? Pod svaku cijenu ga želi Fener!

Fenerbahče je prošle sezone ostao bez naslova prvaka pa traže prava pojačanja, a Ivica Olić bi to svakako bio! Ponudit će mu basnoslovnu plaću...
Vidi originalni članak

Ivica Olić odigrao je sezonu snova, s Bayernom je osvojio dvostruku domaću krunu, a u Ligi prvaka su došli do finala. Bavarci očekuju ponavljanje uspješne sezone, a važna karika svakako je hrvatski reprezentativac koji je neizostavan u napadu. No, moglo bi se dogoditi da trener Van Gaal ostane bez Ole.
Naime, Fenerbahče ga želi pod svaku cijenu, piše VL,  jer su prošle sezone ostali bez naslova prvaka i traže se prava pojačanja, on bi to svakako bio! U turski klub došao je već slovački reprezentativac Stoch iz Chelseja.
Olić je u Bayernu prezadovoljan no pitanje je koliko će igrati iduće sezone. Klose na Svjetskom prvenstvu igra odlično, a konačno bi se mjesta moralo naći i najskupljem pojačanju ikad u Bundesligi, Gomezu.
Najvjerojatnije od svega neće biti ništa, ali s obzirom da mu Fener može ponuditi basnoslovnu plaću, ne bi za Ivicu (31) bilo loše da potpiše posljednji veliki ugovor u karijeri, iako je već zaradio dovoljno...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mića iz Starog Čiča 10.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Hrvatska 10.07.2010.

    hahahahahaha

  • brnjica102 10.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare