To je to što me zanima!

Olić oduševio Nijemce: Pa tek je sletio, a već je na treningu!

Danas je sletio i odmah je stigao na trening. To je naš radoholičar Ivica, objavio je HSV na svojoj službenoj stranici uz priloženi video hrvatskog reprezentativca...
Vidi originalni članak

Ušao je umjesto Pjace i odigrao 11 minuta. Hrvatska je izborila izravni plasman na Euro 2016. godine, Olić se vratio u HSV i praktički s aerodroma pojurio na trening. Prije svih ostalih. Ostatak njegovih suigrača još se nije ni vratio s reprezentativnog okupljanja, a Ola je redao krugove. To je impresioniralo ljude u Hamburgu.

- Pohvalno! Danas je sletio i odmah je stigao na trening. To je naš radoholičar Ivica Olić! - objavio je HSV na Facebooku i Twitteru uz video Olićevog treninga.

U rujnu je napunio 36 godina, protiv Norveške je odigrao stotu utakmicu u hrvatskom dresu, ali nema odmora za Olića. Debitirao je prije 13 godina. Protiv Bugarske. Izbornik je bio Mirko Jozić. Ostao je jedini od te generacije. 

No i s 36 na leđima ide kao brzi vlak i ne štedi se za reprezentaciju. Uostalom, nikad se nije štedio. Kad su mu osporavali tehniku i pričali da s njegovih bicikala padaju lanci, on je trpao. Kako stvari stoje, trpat će i dalje. 

Olićeva trka i zalaganje postali su nadahnuće vic majstora. Ne znamo jeste li znali, ali Olić je jednom bio na probi u Milanu, ali su ga izbacili jer se stalno derao na Gennara Gattusa da ne trči dovoljno. Nikad nisu zabilježili koliko je zapravo pretrčao na utakmici jer Ola trči u miljama. Nautičkim...

5 razloga zašto ovaj vikend otići u Metro po opremu za auto

Idi na 24sata

Komentari 24

  • antijugoslavencina 16.10.2015.

    Obavezno ga povesti na EP, Ola je pokazao kako se gine za Hrvatsku!

  • BMP 16.10.2015.

    Najveci radnik na terenu u povijesti nogometa. Za njega ne postoji izgubljena lopta. Sa 36 godina u 90 minuta pretrci vise nego igraci upola mladji. Legenda bio i ostao!

  • La Buxna 15.10.2015.

    Olić je ljudina!! Poznam jednog igrača koji je jedno vrijeme igrao za drugu ekipu hsv-a dok su petric i olic igrali za hsv i bas mi pričo koja je olic ljudina da hoće pomoc i pristupačan a o petricu da je smeće od čovjeka da se pravi važan i sve gleda s visoka arogantan.. a olic uzor uvjek bio i da ga čudo cjene u klubu i kad ga gledaš na treningu nikad nebi reko da je takva igracina jer svaki trening sa pola gasa odradi a kad dodje utakmica 120 %dadne od sebe nevjerovatno kako je profesionalan i još ljudina..

Komentiraj...
Vidi sve komentare