To je to što me zanima!

Oliću pukla tetiva u kuku: Opet sam se ozlijedio, opet me boli!

U pobjedi protiv HSV-a Olić je zabio svoj prvi gol nakon 15 mjeseci, no u toj je akciji dobio udarac u kuk. Rezultati pregleda i dijagnoza nisu pozitivni, slijedi duža pauza
Vidi originalni članak

Riberyjevo ubacivanje s lijeve strane u sredinu je proslijedio Badstuber, na loptu se bacio branič HSV-a, ali Ivica Olić bio je brži. Glavom je loptu pospremio u mrežu, potrčao da proslavi gol, ali odmah je počeo šepati.

Zabio je i prvi gol nakon 8. svibnja prošle godine, u svom stilu.

- Prvi gol nakon ozljede uvijek se dugo pamti, tako ću pamtiti i ovaj - zadovoljan je Olić, ali:

- Dobio sam udarac u kuk, jako me boli, katastrofa... - javio se Ola jutro nakon Bayernove pobjede 5-0.

Upravo je završio s treningom. Radio je smanjenim intenzitetom, ali ipak uz snažnu, vrlo neugodnu bol.

- Ne znam još težinu ozljede, Bayernovi liječnici ništa nisu željeli prognozirati prije nego odem na snimanje - pričao je nesretni Olić koji nije znao da ga opet čeka duža pauza.

Devet mjeseci bio je izvan terena zbog ozljede koljena, a čim se počeo vraćati, eto ponovno problema.

- Nažalost, ta ozljeda sve je pokvarila. Sve je bilo super, osjećao sam da mi forma raste. Protiv Wolfsburga sam sudjelovao u akciji za gol, sad sam i zabio, trener je također bio jako zadovoljan... Šteta - kazao je Olić.

Početkom rujna reprezentaciju očekuju ogledi s Maltom i Izraelom.

Pričekajmo snimanje

Tek nakon snimanja ćemo znati o kakvoj je ozljedi riječ i znati koliko će Ivica pauzirati. Zasad je teško išta reći, kaže liječnik reprezentacije dr. Bahtijarević.

A nalazi su došli i nisu dobri. Prema prvoj dijagnozi Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrta, morati izbivati šest do osam tjedana! Stručnjak kaže kako sličnu ozljedu nikad nije vidio, a radi se o napukloj tetivi kuka.

Izbornik Bilić na Olu neće moći računati u ogledima protiv Izraela i Malte, a upitan je i za Grčku u listopadu.

Razmišljao je i o završetku karijere

Bilo je dana kad me hvatala depresija, bili su mi to najteži tjedni u karijeri. Ozbiljno sam razmišljao i o tome da završim karijeru, rekao je Olić dva mjeseca nakon teške ozljede koljena. Sve je prebrodio, uspio se vratiti na teren i opet početi zabijati. No sad je problem u kuku.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • mata1 22.08.2011.

    ajd ti moj ola u zivot.kanise nemozes kroz zid s glavom.ima jos mladji koji zele zaradit koji milion.ajd nakupio si se dosta ti.sad se oporavi i odi malo u arabske zemlje igrat digni par mil.onak za dzeparac nek se nadje.

  • MrGrale 22.08.2011.

    Ma godine rade svoje...

  • Mirko S Zlikovski 22.08.2011.

    Slavene, sad mijenjaj taktiku protiv Malte. Igrajmo s jednim napadačem, stavi flastera na Mifsuda i čuvaj 0:0 do 85. minute. Onda probaj s drugim napadačem. Možda zabijemo gol u sučevoj nadoknadi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare