To je to što me zanima!

Olićev hat-trick za finale koji Bayern čeka 9 godina!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bayern je u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka pobijedio Lyon na Gerlandu (3-0). Sva tri gola zabio je briljantni hrvatski napadač Ivica Olić
Vidi originalni članak

Jedan gol bit će sasvim dosta, rekao je uoči uzvratne polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Lyona Bayernov napadač Ivica Olić. I bio je u pravu, samo, da bude siguran, zabio je fantastični Ola još dva i Bayern odveo u finale koji su Bavarci čekali devet godina. Zabio je Ola prvi gol u 26. minuti i pokopao sve nade Lyona. Bio je to peti gol hrvatskog napadača u devet utakmica. Francuzi su za prolaz trebali zabiti tri gola, a ovakav Lyon kakav smo danas vidjeli za to nije imao nikakve šanse. Na početku utakmice na Gerlandu atmosfera je bila fenomenalna. Ali samo uoči prvog zvižduka suca, jer vidjevši da je Lyon nemoćan na travnjaku, navijači su se smirili. Bayern se nametnuo od početka i samo zbog nespretnosti Müllera, kojeg je Olić sjajno poslužio u 3. minuti utakmice, Bavarci nisu vodili. Bez problema je Bayern neutralizirao Francuze i stigla je ta 26. minuta. Olić je primio loptu u 16 metara okrenut leđima od gola, sjajno se okrenuo i desnom nogom svladao nemoćnog golmana Lyona za veliko slavlje Bayerna. S tim se rezultatom otišlo i na poluvrijeme.
U drugom dijelu Lyon je potvrdio da nema nikakve šanse protiv Bayerna. Nisu Francuzi uspijevali opasnije zaprijetiti Bavarcima, a pola sata prije kraja utakmice crveni karton dobio je Chris. S igračem manje i golom zaostatka bilo je jasno - Bayern je prvi putnik na finale Lige prvaka u Madridu. Ali nisu tu bile gotove muke Lyonovih nogometaša. Ivica Olić je u 68. minuti zabio svoj drugi gol na utakmici. Utrčao je u prostor i ljevicom mirno završio za 2-0. A nogometni svijet Olić je zadivio trećim golom u 77. minuti i hat-trickom. Fenomenalan nastup Ivice Olića.

LIGA PRVAKA, POLUFINALE, UZVRAT:
Lyon - Bayern 0-3 (Olić 26,67,78)

Idi na 24sata

Komentari 53

  • v3c 27.04.2010.

    evo ga opet je bosnia našo usporedbu sa barcom ahahahahaha..jadničeeee ljubomorniiii

  • vlaka 27.04.2010.

    Dajte ljudi koji vas Real ubija koja Barca ovo je Oliceva večer života a 22.5 u Madriu bi mogla još veca OLA legendo!!!

  • appice 27.04.2010.

    Di je sad on aj švabo koji je reko da Olić nije za velike utakmice, kao samo za male. Oliću ti si mi jedna od rijetkih stvari koja me čini ponosnim što sam Hrvat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare