To je to što me zanima!

Olićev status unatoč golijadi: Trener ne razgovara sa mnom

Nisam razgovarao s trenerom o svom statusu, nemam pojma kakva je moja pozicija. Ne znam, vidjet ćemo, rekao je Ivica Olić koji je u dva dana zabio 7 golova
Vidi originalni članak

U prvoj pripremnoj utakmici Ivica Olić zabio je katarskom drugoligašu pet golova u samo 34 minute. U drugoj je dodao još dva.

- Iza mene je dugo razdoblje u kojem nisam baš previše zabijao i zato su ovi golovi jako korisni za moje samopouzdanje - kaže Olić.

U okršaju s egipatskim Al-Ahlyjem Bayern je slavio 2-1, Ola je zabio oba gola, iako nije bio u početnoj postavi. No imao je sasvim dovoljno vremena. Mario Gomez se ozlijedio i Olić je ušao u igru već u 11. minuti.

- Nadam se da neće biti ništa ozbiljno. I ranije je Mario imao slične probleme sa stopalom i uvijek se brzo vraćao - rekao je trener Bayerna Juup Heynckes, koji je našeg Olića prošle jeseni koristio samo sedam puta.

No Olićeve partije na početku priprema, sedam golova u dvije utakmice, trebale bi promijeniti njegov status na bolje.

- Nisam razgovarao s trenerom o svom statusu, nemam pojma kakva je moja pozicija. Ne znam, vidjet ćemo... - kazao je Olić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Antisa_1 09.01.2012.

    ako malo pratite duze vremena ta zivcana budaletina od trenera ne voli bas Hrvate od 98- godine jos tako da Olic nece i nije nikad u prvom planu biti!!pogledajte samo Vida kad je bijo u Leverkusenu nije igrao ni 10 minuta!!

  • Markoviču Jedi Govna 08.01.2012.

    Shvati škart si i gotovo

  • user_36996 08.01.2012.

    ajde neka mi netko objasni po čemu je to olić zaslužio biti u prvom sastavu pored gomeza? olić mi je jedan od najdražih igrača, al nemojte pretjerivat. gomez je u strašnoj formi i trpa ko lud u zadnje dvije godine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare