To je to što me zanima!

Oliću sjajna dvojka, Mandžukić dobio slabu ocjenu u Bayernu

Gol i asistencija protiv Borussije Mönchengladbach Wolfsburgovom Ivici Oliću bili su dovoljni za dvojku od Kickera. Mario Mandžukić nije blistao te je dobio četvorku
Vidi originalni članak

Proteklog su vikenda samo dvojica hrvatskih nogometaša ocjenjena u utakmicama 31. kola Bundeslige.

Zapaženu je ulogu u pobjedi svog Wolfsburga odigrao neumorni trkač Ivica Olić (33). Napadač iz Davora postigao je gol i ostvario asistenciju u 78 minuta provedenih na travnjaku, za što ga je Kicker nagradio ocjenom 2 (1 najbolja, 6 najlošija). Bolju je ocjenu od njega zaradio samo Brazilac Diego (1.5), koji je u pobjedi 3-1 nad Borussijom Mönchengladbach ostvario također gol i asistenciju.

Nažalost, učinak Olića nije bio dovoljan da ga Kicker uvrsti u momčad kola, u koju je pak uvršten maloprije spomeuti Diego.

Za razliku od Olića, drugi hrvatski napadač Mario Mandžukić bio je uz Timoščuka i Luiza Gustava najlošiji igrač na travnjaku u minimalnoj pobjedi (1-0) Bayerna nad Freiburgom na Allianz Areni. Mandžukić je igrao do 74. minute kada ga je zamijenio Mario Gomez, a za nastup je dobio prilično slabu četvorku.

Podsjetimo, Bayern je nakon velike pobjede nad Barcelonom (4-0) u sklopu prve polufinalne utakmice Lige prvaka, te osiguravanja naslova prvaka Bundeslige još u prošlome kolu, protiv Freiburga izveo "šareni" sastav, koji nije dominirao travnjakom kao što to inače radi bavarska momčad ove sezone. Samim time ni Mandžukić nije dolazio do izražaja, ali nije niti jedan drugi igrač Bayerna. Naime, najbolje ocjenjeni igrač sastava Juppa Heynckesa bio je asistent kod pogotka Xherdan Shaqiri (3), zajedno sa stoperskim parom Boateng - Van Buyten i napadačem Claudijom Pizarrom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • burek. 29.04.2013.

    Da mi Njemci pogledaju u dnevnik, digli bi mi spomenik!

  • Marko1_1 29.04.2013.

    cudno ovo njemacko bodovanje,jedino tamo ovako nesto kao i 1 najbolja ocjena xDD

  • SickFluf 29.04.2013.

    Valjda cetvorka Oliću,a dvojka Mandžukiću?

Komentiraj...
Vidi sve komentare