To je to što me zanima!

Olimpijska pobjednica i glavna junakinja pala na doping testu

Nisam koristila ništa nedopušteno, nisam astmatičarka i očito je fenoterol zabunom ušao u moje tijelo, vjerojatno zato što sam bila u kontaktu s bebom moje prijateljice, rekla je Silva
Vidi originalni članak

Džudašica Rafaela Silva, brazilska junakinja s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016., pala je na dopinškom testu, tvrde brazilski mediji, no dodaju kako judašica nije suspendirana.

Brazilka je na Panameričkim igrama bila pozitivna na fenoterol, koji se koristi za ublažavanje tegoba s astmom, no Silva tvrdi da je nevina.

- Nisam koristila ništa nedopušteno, nisam astmatičarka i očito je fenoterol zabunom ušao u moje tijelo, vjerojatno zato što sam bila u kontaktu s bebom moje prijateljice - kazala je Silva, a u prilog joj ide i činjenica da u B uzorku više nije bilo tragova nedopuštenih sredstava. Njezin odvjetnik tvrdi da nije suspendirana te da će sigurno braniti zlato na Igrama u Tokiju. 

Silva je osvojila prvo olimpijsko zlato na Igrama za Brazil, a za domaćine je bila prava junakinja jer je rođena i odrasla u faveli Cidade de Deus.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare