To je to što me zanima!

Olimpijski par Čilić - Draganja izgubio je od Dodiga i Mela...

Marini su u drugom kolu ATP turnira u Torontu izgubili od hrvatsko-brazilske kombinacije Dodig - Melo. Treći nositelji turnira slavili su u tri seta, 7-6 (3), 6-7 (4), 10-5
Vidi originalni članak

Hrvatski olimpijski teniski par Marin Čilić i Marin Draganja nije uspio izboriti plasman u četvrtfinale na ATP turniru iz "masters serije" u Torontu, bolji su u susretu 2. kola bili treći nositelji, Hrvat Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo 7-6 (3), 6-7 (4), 10-5.

Čilić i Draganja su u 1. kolu Toronta, koji im je poslužio kao priprema za nastup u Rio de Janeiru, svladali nedavne finaliste Wimbledona Juliena Benneteaua i Edouarda Roger-Vasselina sa 6-3, 6-4, dok su u 2. kolu pružili snažan otpor jednom od najboljih parova posljednjih godina.

Dodig i Melo će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta između Bugarina Grigora Dimitrova i Švicarca Stana Wawrinke, te Finca Henrija Kontinena i Australca Johna Peersa.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hbcro7 28.07.2016.

    Šta ne bi bilo logično da je Olimpijski par Dodig koji je jedan od najboljih igrača parova i Pavić koji je ove godine osvojio 4 turnira u parovima iz 6 finala!

  • light yagami 28.07.2016.

    nisam upucen, moze li mi netko reci zasto dodig ne ide u rio kao jedan clan parova?

  • ecolozzi 28.07.2016.

    Pa što je tu čudno Dodig i Melo su jedan od najjačih svjetskih parova u tenisu.Dobro su se i držali.I još nešto pa šta netko misli da naš par ima neke šanse na OI.Ali sretno tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare