To je to što me zanima!

Olmo asistirao, Španjolci prvi u polufinalu, a Talijani na čekanju

Mlada reprezentacija Španjolske pobijedila je Poljsku 5-0 i zbog bolje gol razlike si osigurala polufinale Europskog prvenstva. Talijani su sa 3-1 bili bolji od Belgijaca, ali moglo bi se dogoditi da ostanu bez polufinala
Vidi originalni članak

Dani Olmo igrat će polufinale Europskog prvenstva za nogometaše do 21 godine. Njegova Španjolska deklasirala je Poljsku 5-0 i tako postala prvi polufinalist natjecanja i sudionik Olimpijskih igara u Tokiju. 

Španjolska je pobijedila Poljsku s 5-0 golovima Fornalsa (17), Oyarzabala (35), Ruiza (39), Ceballosa (71) i Mayorala (90), te osvojila skupinu zahvaljujući najboljem učinku u krugu s Italijom i Poljskom. Olmo je asistirao Mayoralu u 90. minuti koji je postavio  točku 'na i' plasmana u polufinale.

Talijani su se mučili protiv Belgije i u prvom dijelu nakon žestokih napada na belgijski gol zabili u 44. minuti. Strijelac je bio Barella. Bolje su Talijani ušli i u drugo poluvrijeme golom Cutronea u 53. minuti, ali Belgijci se nisu predavali, već su uhvatili priključak u 79. minuti golom Verschaerena. No, maestralnim golom Chiese u 89. minuti Italija je osigurala pobjedu, ali postoji mogućnost da ostanu bez polufinala.

U borbi za prvo mjesto u skupini C su Francuska i Rumunjska, a ako odigraju neriješeno onda i jedni i drugi idu u polufinale jer će prvo i drugoplasirana momčad imati 7 bodova. Hrvatska se oprašta od Eura u rezultatski nebitnoj utakmici protiv Engleske. obje utakmice igraju se u ponedjeljak u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 23.06.2019.

    Važna je A - Reprezentacija !!!! Ovo drugo nikoga ne zanima

  • profi19 23.06.2019.

    Dani si je izborio sigurno misto kod Spanjolaca. Trenutno je nedodirljiv. U polufinalu starta od prve minute, to je nakon jucerasnje izvedbe 200% sigurno. Ajde zamislite da zabie u polufinalu koji gol i u finalu odlucujuci, on ce vrijediti najmanje 50milijuna.

  • 23.06.2019.

    Olmu treba poslati pozivnicu za našu A repku. Konkurencija u Španjolskoj je ogromna i za igrača kalibra kao što je on , tu su sad jedino Modrić i Rakitić koji nešto vrijede koji će za koju godinu otići tako da.

Komentiraj...
Vidi sve komentare