To je to što me zanima!

Olmo obnovio ozljedu i 'out' je do kraja kalendarske godine

RB Leipzig potvrdio je da će Olmo s travnjaka izbivati barem mjesec dana, odnosno do kraja godine. Olmo je ponovno ozlijedio lijevi bedreni mišić, došlo je do pucanja mišićnih vlakana
Vidi originalni članak

Španjolski nogometaš i bivši igrač Dinama Dani Olmo (23) ponovno je pretrpio puknuće mišićnih vlakana u lijevom bedru.

POGLEDAJTE VIDEO: Olmo kod Cro Copa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

RB Leipzig potvrdio je da će Olmo s travnjaka izbivati barem mjesec dana, odnosno do kraja godine. Identičnu ozljedu je zadobio u rujnu, tako da je ove sezone za Leipzig skupio tek šest nastupa u svim natjecanjima, a bio je prisiljen propustiti i završnicu Lige nacija. 

Olma se sve češće spominje u kontekstu odlaska iz kluba. Navodno je za njegove usluge najzainteresiranija Barcelona. Olmo je baš iz Barcelone došao u Dinamo 2014., a ostalo je povijest...

Španjolski izbornik Luis Enrique dao mu je značajniju minutažu u nedavnim pobjedama protiv Grčke i Švedske, unatoč tome što se u Leipzigu zbog već spomenutih problema s ozljedama i nije naigrao. Time je Enrique pokazao koliko mu vjeruje.

Leipzig će bez njega pokušati spasiti europsku sezonu u susretima s Club Bruggeom i Manchester Cityjem. Njemački prvoligaš nalazi se na dnu skupine A Lige prvaka.

Nogometaš Leipziga objavio je nedavno na društvenim mrežama fotografiju vukovarskog vodotornja povodom 30. godišnjice pada Vukovara te dodao jedno plavo srce. Sjetio se svoje druge domovine na dan koji budi posebne emocije u Hrvatskoj. Dan u kojem se miješaju tuga, bol, ali i ponos. 

Pokazao je poštovanje i ljubav prema zemlji koja ga je primila raširenih ruku. U Hrvatsku je došao kao stranac, naučio je hrvatski jezik, hrvatsku kulturu, povijest. Hrvatska mu je postala drugi dom.

- To je nevjerojatno, lijepo mjesto i još uvijek ga smatram svojim drugim domom. Tijekom praznika, kad imam pauzu, imam izbor: mogu otići u Španjolsku, gdje je moja obitelj, ili mogu u Zagreb ... gdje je moja druga obitelj - nahvalio je Olmo Lijepu našu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nokia1 23.11.2021.

    Malo, malo pa povredjen.

  • Eminem91 23.11.2021.

    Nije dobro za dinamovu kašicu. Mamić glavu Razbija sada

Komentiraj...
Vidi sve komentare