To je to što me zanima!

Olmova simultanka u rapsodiji Leipziga: Dvaput asistirao, VAR mu poništio gol pa zabio golčinu

U 83. minuti primio je loptu na desnoj strani šesnaesterca, 'zarezao' loptu i fenomenalno lobao golmana za 5-1. Bio je to i potez utakmice
Vidi originalni članak

Bayern je već godinama neprikosnoven u Bundesligi. Deset godina zaredom osvajao je naslov prvaka, no ove godine neće imati lagan zadatak. Leipzig im puše za vratom, željan da pokvari planove bavarskom velikanu.

A ima li Leipzig moć za detronizirati Bayern nakon toliko godina, vidjet ćemo ove sezone. Možda im je ovo i najveća šansa. Na gostovanju u Gelsenkirchenu u 17. kolu razmontirali su Schalke 6-1. Klub se ove sezone vratio u Bundesligu, ali ne gine im i novo ispadanje jer su zakucani za dno s devet bodova. 

Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu, a titulu igrača utakmice ponio je Dani Olmo koji se igrao nogometa. Ozljede su napokon iza njega, konačno se vraća i formu i pokazuje od kakve klase je satkan. 

Leipzig je zabio čak četiri gola u prvom poluvremenu, od čega Andre Silva dva. Olmo je asistirao za dva. Heinrichsu i Werneru u 15. i 45+2. minuti. I sam se mogao upisati u strijelce u prvom dijelu, no VAR mu je poništio gol iz 22. minute zbog zaleđa. Srećom, u njegovoj maestralnoj izvedbi nismo ostali lišeni gola.

U 83. minuti primio je loptu na desnoj strani šesnaesterca, 'zarezao' loptu i fenomenalno lobao golmana za 5-1. Bio je to i potez utakmice. Konačnih 6-1 postavio je Poulsen u samoj završnici.

Sjajan Olmov gol pogledajte OVDJE 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gnojna družina 25.01.2023.

    Kakva klasa

  • govorim_istinu 25.01.2023.

    Who cares

  • 25.01.2023.

    Mora otić iz oeipziga, ne cjene ga i ne igra redovito a igrač je za velike stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare