To je to što me zanima!

Oluja je prekinula polufinale Đokovića i Murraya u Parizu

Polufinalni meč između Đokovića i Murraya prekinut je u četvrtom setu zbog oluje kod rezultata 2-1 za Novaka. No Murray je bio u naletu. Nastavak je u subotu u 13
Vidi originalni članak

Obojica su gledala u nebo. Bilo je pitanje trenutka kad će ih glavni sudac poslati u svlačionicu. Polufinale Roland Garrosa nastavlja se u subotu. Meč između Novaka Đokovića i Andyja Murraya i službeno je prekinut zbog oluje kod rezultata 3-3 u četvrtom setu i 2-1 vodstva Novaka Đokovića. No njemu će dobro doći ovaj prekid...

Novak Đoković vodio je 2-0 u setovima. Srbin je bio nadomak osme uzastopne pobjede protiv Murraya, koji Novaka nije dobio u posljednje dvije godine. 

Ali onda se Murray probudio. Nakon 6-3, 6-3 u prva dva seta, Murray se vraća u trećem. Britanski tenisač smanjio je Đokovićevu prednost i vratio se u igru osvojivši treći set sa 7-5. U četvrtom je uzeo Đokoviću servis, ovaj je to brzo vratio, ali Andy je bio u naletu. Đokovićev govor tijela nije odavao da može osvojiti taj set. 

No Murray nije bio jači i brži od oluje. Kod rezultata 3-3 u četvrtom setu sudac je prekinuo meč. Za taj dio Pariza najavljena je oluja, a kiša je ubrzo nakon prekida počela padati. Nastavak polufinalnog meča očekuje se u subotu. 

Stanislas Wawrinka svoj je dio posla obavio protiv Tsonge u četiri seta. Švicarac u svom prvom finalu na Roland Garrosu čeka pobjednika meča Đoković -Murray.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • Marko222_1 06.06.2015.

    Tipican Murray mentalitet:onog trenutka kad je poceo vjerovat u pobjedu,tj. kad je dosa u egal slijedi psihicki kolaps i sa 3 neprisiljene poklanja break..pisem kod 2-0 u 5. i realno ocekujem mozda i baggel.Mislim nisam ocekiva pobjedu,ali uvijek isto,da ovaj sjedi Murray bi nasa nacin da pokloni mec..

  • Hrvatski narod 06.06.2015.

    U cemu je problem ako sam napisao da Oluja i nije tako strasna kako su srbi govorili? Eto i pomogla je cak srpskom tenisacu Djokovicu. Gdje je tu nepostivanje?

  • lovac_u_mutnom 06.06.2015.

    Nazalost, posao mi ne dozvoljava da pratim meceve, ali u nedelju cu sigurno biti uz TV i navijati za Novaka.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare