To je to što me zanima!

Olympiakos će dati Kobeu Bryantu 60 mil. dolara?!

Osim novčanog iznosa koji bi zaradio provede li u Pireju tri sezone, Bryant bi navodno dobio i brod, vilu na mediteranskoj obali i svoje trenere
Vidi originalni članak

Pozivajući se na izvore bliske klubu Olympiacosu, internetska stranica Basketcentral.it piše da će grčki klub ponajboljem svjetskom košarkašu idućeg ljeta ponuditi trogodišnji ugovor “težak” 60 milijuna dolara. No to nije sve. Dobit će i brod i vilu na mediteranskoj obali, a klub će mu pokriti i porezne obveze te sve dodatne troškove poput privatnih trenera. Kobe bi mogao na kraju svake sezone raskinuti ugovor ako bi se poželio vratiti u NBA ligu.
Dolaskom Josha Childressa iz Atlanta Hawksa u Olympiacos, kao i povratkom još nekolicine NBA igrača u Europu, kalkulacije su ovog ljeta otišle jako daleko. Sve do LeBrona Jamesa i Kobeja Bryanata. Riječ je o dvojici vjerojatno najvećih košarkaših zvijezda današnjice i njihov odlazak u Europu bio bi snažan "šamar" europske košarke NBA-u.
No na temu Bryantova dolaska u Olympiacos pod spomenutim uvjetima mnogi košarkaški portali ipak dodaju i puno upitnika. Neobično je da se takva vijest pojavi u ovom trenutku, kada su sve lige već počele. No vremena su se promijenila i ništa više nije nemoguće. Pa tako ni dolazak Bryanta, koji je ovog ljeta već morao odgovarati na pitanja što misli o eventualnom dolasku u europsku košarku.
- Zašto ne, ako dođe bogata ponuda, možemo razgovarati - rekao je Kobeu Pekingu i zagolicao maštu ljubiteljima košarke.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BBBoXer 16.10.2008.

    hahaha ... kobe budi pametan ... !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare