To je to što me zanima!

Omeyer psovkama slavio pobjedu: Nabijem vas na...!

Nakon što je završila finalna utakmica Lige prvaka između Kiela i Barcelone, golman Thierry Omeyer otišao je do klupe Barce i 'počastio ih' psovkama
Vidi originalni članak

Kiel je u finalu Lige prvaka u nedjelju sa 36-34 pobijedio Barcelonu, ali naslov prvaka je u drugom planu s obzirom na primitivno ponašanje Thierrya Omeyera.
Nakon što je utakmica završila Francuz je otišao do klupe španjolske momčadi i počastio ih sočnim psovkama.
- Nabijem vas sve na k.... - bila je samo jedna od Omeyerovih rečenica, ali ona koja je prelila čašu.
Igrači Barce su navalili na njega, a suci su spriječili tučnjavu. Zašto je to Francuz napravio nitko ne zna. A mogao je u miru proslaviti veliki uspjeh. Poslije se ipak posuo pepelom.
- Nemam ništa protiv njih, pogriješio sam i očito je moja reakcija bila neprimjerena. Bilo je tu puno adrenalina i ispričavam im se - rekao je golman koji je često izluđivao igrače hrvatske reprezentacije na velikim natjecanjima. Od čovjeka koji je olimpijski pobjednik, svjetski i europski prvak, prvak Njemačke i pobjednik Lige prvaka nije se očekivao ovakav neprofesionalizam..

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nenode23 31.05.2010.

    hajduk1991 a ti ga kao poznaješ???

  • rodbina 31.05.2010.

    boli me briga što je imao rezultate.sportaš mora biti gospodin i u pobjedi u u porazu.a uzeti naše sportaše kao primjer je zaista seljački...ja ću uzeti barcelonu.sjetite se kako je ona prihvatila ispadanje od intera:upalila je prskalice na jednoj strani terena,gdje su slavili igrači intera,kako bi ih potjerala s terena.to je jadno.a naši su sportaši uvijek bili i bit će gospodini!

  • Knight Cross 31.05.2010.

    frajer je sve najbolje kaj moze bit.. europsti svijetski olimpiski prvak pobijednik njemacke lige najjace na svijetu njemackog kupa i lige prvaka pa frajer moze u mirovinu odma sutra :) ma jucer xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare