To je to što me zanima!

Omladinsku školu Hajduka nazvati po Tomislavu Iviću

Tomislav Ivić je bio dalmatinska duša, napravio je veliku trenersku karijeru i udario je temelje modernog Hajduka, istaknuo je nekadašnji igrač i kapetan Hajduka Vedran Rožić
Vidi originalni članak

U povodu pete godišnjice smrti legendarnog trenera Hajduka i bivšega izbornika hrvatske reprezentacije Tomislava Ivića (1933-2011) u  četvrtak su se okupili brojni njegovi štovatelji i nogometaši iz više generacija splitskog kluba, a u diskusijama je iznešen prijeldog kako bi omladinsku školu Hajduka trebalo nazvati po Iviću.

- Tomislav Ivić je bio dalmatinska duša, napravio je veliku trenersku karijeru i udario je temelje modernog Hajduka - istaknuo je nekadašnji igrač i kapetan Hajduka Vedran Rožić.

Robert Jarni je kazao kako je Ivić bio genijalan trener, a Vilson Džoni je za Ivića rekao kako je najveći trener s kojim je radio. Šime Luketin je istaknuo kako je Ivić cijelog života bio posvećen vlastitom usavršavanju.

- Pamtim kako je Ivić na dugim putovanjima autobusom uvijek imao rječnik i učio je engleski jezik, a u džepu je stalno nosio kovanice pomoću kojih je nama igračima prezentirao taktički način na koji ćemo igrati - kazao je Luketin.

Skup u povodu pete godišnjice smrti Tomislava Ivića moderirao je sportski novinar Zdravko Reić. Tomislav Ivić je u bogatoj trenerskoj karijeri vodio nogometne klubove u 14 zemalja i najtrofejniji je hrvatski trener.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • badr hari 24.06.2016.

    ili kerum, ivić je lagani derpe

  • hyndai 24.06.2016.

    A da je nazovete po bezmudome."Omladinska škola Bezmudi".Baš bi vam pasalo.

  • DujeRoko 24.06.2016.

    Možda bi bilo primjerenije današnjoj upravi dati joj ime Davora Šukera! Sramota je prljati sveto ime Ivić sa bilo kakvim poslovima vezano za današnju upravu Hajduka koja je namontirana od strane HNS-a!

Komentiraj...
Vidi sve komentare