To je to što me zanima!

On sve može: Neustrašivi Nole plesao je - s mačetom na glavi

Nole je sudjelovao na jednoj večeri u Dubaiju, a tamo je prisustvovala jedna od tamošnjih najpoznatijih trbušnih plesačica Graciela Pischner koja je na ples izazvala i Đokovića.
Vidi originalni članak

Zabavljač, sjajan tenisač, odličan čovjek. To su odlike Novaka Đokovića koji je toj listi dodao i titulu solidnog trbušnog plesača!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski tenisač je neko vrijeme proveo u Beogradu gdje se malo odmorio i pripremio za turnir u Dubaiju, a sada je na Emiratima došao do osmine finala gdje će igrati protiv Kohlschreibera. Najbolje rangirani svjetski tenisač pobijedio je Jazirija 6-2, 6-1, a onda je pokazao i plesne sposobnosti.

Nole je sudjelovao na jednoj večeri, a tamo je prisustvovala jedna od tamošnjih najpoznatijih trbušnih plesačica Graciela Pischner koja je na ples izazvala i Đokovića.

Zaplesala je zgodna Graciela, a onda i srpski tenisač koji je zabavio sve. U jednom trenutku stvari su postale malo i ekstremnije nakon što mu je plesačica stavila mačetu na glavu. Ako ga Federer nije uspio omesti u finalu Wimbledona, pa gdje će onda mačeta? Prilagodio se okolnostima i i dalje njihao bokovima kao da je godinama u tome.

Zgodna Graciela bila je oduševljena, a Nole je opet ponio titulu glavnog šoumena.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ĐorđePatković 26.02.2020.

    svi bi je pa i đovak - normalno

  • intellectus 26.02.2020.

    Poslije "sex simbola "splićanke seve i njenih ....., evo nas usrećuje i prestrašeni kosovar nole. Baš smo mi Hrvati sretan narod. Al ih cijenim i volim.

  • plik 26.02.2020.

    što sve jadan ne radi da se umili, i opet navijaju kontra njega na stadionima.. grozno... :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare