To je to što me zanima!

Oni misle ozbiljno: Malaga za Pastorea ponudila 35 milijuna eura

Od interesa Reala, Barcelone, Chelseaja, Cityja, Intera, Milana i Juvea argentinski bi 21-godišnji vezni nogometaš Javier Pastore na kraju još mogao završiti u Malagi
Vidi originalni članak

Jednoga od najatraktivnijih igrača na tržištu Malaga je postavila kao prioritet u planovima za iduću sezonu, piše madridski As. Andaluzijski je klub inače španjolska verzija Manchester Cityja, jer je od prošle godine u vlasništvu katarskog tajkuna Abdullaha Bin Nassera Al Thanija. Za predstojeću sezonu bogati je šeik pripremio novih stotinu milijuna eura za pojačanja. Nakon što je njegova momčad u furioznoj završnici prvenstva osigurala prvoligaški opstanak, traži se novi kvalitativni iskorak u Primeri.

Prošle je sezone klub tako doveo čileanskog trenera Manuela Pellegrinija, koji je tijekom sezone zamijenio Portugalca Jesualda Ferreiru, kao i igračka pojačanja u Martinu Demichelisu, Juliju Baptisti i Diegu Buonanotteu, koji postaje član kluba od ove sezone.

Za očekivati je ipak da uzbudljivi argentinski veznjak neće prihvatiti ponudu zasad još uvijek skromnih Malažana. Predsjednik Palerma Maurizio Zamparini u ponedjeljak je potvrdio da će ovog ljeta pustiti Pastorea dobije li za njega pravu cijenu. Potvrdio je da za njega postoji inters svih najvećih talijanskih i europskih klubova, te naglasio da bi ga najradije dao u Real Madrid:

- Nije da nešto osobno preferiram Real Madrid, ali Javier je profil igrača kakav nedostaje Realu. Također, znam da ga Jose Mourinho posebno cijeni i da mu se divi - kazao je predsjednik sicilijskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Peruzzi 31.05.2011.

    Ovo mi je prvi glas, znao sam da je netko kupio Malagu, ali nisam mislio da je takav bogatun kao ovi iz Citya... U svakom slucaju onda ocekujem od Malage da izbore nastup u Europskoj Ligi slijedece sezone, jos je rano za Ligu Prvaka. Tko zna, ako se sve poklopi mozda za 3-4 godine budu i u ozbiljnoj konkurenciji za naslov prvaka u Spanjolskoj.

  • vlaka 31.05.2011.

    Da Malaga jaooo...moze onda i u Hajduk isto mu je.

  • plavocrni 31.05.2011.

    baš me zanima šta ćei koga će sve Malaga dovest..para imaju, sad koliko će igrači prihvatit njihov projekt..ali čini mi se da će većina tamo doć da pokupe dobru paru..

Komentiraj...
Vidi sve komentare