To je to što me zanima!

Oni su buduće velike zvijezde: Englezi i Španjolci ušli u finale

Rhian Brewster, mladi napadač Engleske U-17, zablistao je u utakmici protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu u Indiji postigavši hat-trick. U finalu će mladi Englezi igrati protiv Španjolske
Vidi originalni članak

Nogometne reprezentacije Engleske i Španjolske do 17 godina igrat će u finalu FIFA Svjetskog prvenstva u Indiji. 

Englezi su u poufinalu svladali vršnjake iz Brazila sa 3-1, a sva tri pogotka za englesku reprezentaciju postigao je 17-godišnji napadač Liverpoola Rhian Brewster (10, 39, 77), dok je jedini strijelac za Brazil bio Wesley (21).

Ovo je prva generacija engleskih nogometaša u ovoj uzrasnoj kategoriji koja će se boriti za naslov svjetskog prvaka, a suparnik će im biti Španjolska koja je u drugom polufinalu nadigrala Mali također s 3-1. Dvostruki strijelac za "Furiju" bio je igrač Barcelone Abel Ruiz (19pen, 43), dok je na 3-0 povećao Ferran Torres (71), a čast Afrikanaca spasio je Lassana Ndiaye (73). 

Mali i Brazil borit će se za 3. mjesto u subotu, 28. listopada, od 13.30 sati, a finale Španjolska - Engleska je na rasporedu isti dan s početkom u 16.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • simunicevdom 26.10.2017.

    Ja mislio Afrikanci kad ono Englezi hahahaha

  • Karlo Butić Butigol 25.10.2017.

    Zanimljivo da bas sve mladje generacije(15-17),osim Spanjolaca,sto osvajaju ovakva natjecanja imaju u momcadi puno Afrikanca koji fizicki puno odskacu od svojih vrsnjaka...Kad se sjetim kako su nasi Brekalo,Moro i ekioa fantasticno igrali na SP-u u Cileu 2015...dobili aktualne prvake Nigerijce(gle cuda Afrikanci),dobili jednu Njemacku 2-0,drzava koja je daleko najuredenija i inace i sto se tice nogometa,Brekalo se sprdao s njihovim branicima...i u polufinalu akonse ne varam izgubili od Malija(kasnije Svjetskog prvaka)i to smo izgubili na fiziku...Igrali smo jedan od naljepsih nogometa na tom turniru...Al takvi turniri manje vise nemaju veze kasnije sa seniorskom kvalitetom...Cisti primjer au Englezi,koji nisu prosli osminu finala SP-a(onu namjestaljku prije 50 godina im ne racunam)Takodjer i Mali,Nigerija,Srbija sve smjesne ekipe pa su osvojili te turnire!

  • Blue Moon has risen 25.10.2017.

    Phil Foden uvjerljivo najbolji igrač na ovom turniru i uvjerljivo najveći talent ispod 18 godina, izdominirao sam cijelu braziilsku vezu. Svaki gol je krenuo od njega i opće ne sumnjam da će u subotu izdominirati Španjolce. Sreća Englezima što je otpao onaj panj Sancho.

Komentiraj...
Vidi sve komentare