To je to što me zanima!

Jelena, izdrži! Đoković i lijepa Maša otišli zajedno na večeru

Novak Đoković nastupit će na ekshibicijskom i humanitarnom turniru Desert Smash, na kojem će biti i Marija Šarapova. Paparazzi su ih uhvatili kako ulaze u losanđeleski restoran
Vidi originalni članak

Novak Đoković je u Los Angelesu gdje će biti na humanitarnom događaju Desert Smash, organizacije koja pomaže oboljelima od raka. 

Srpski tenisač bit će jedan od sportaša i poznatih ličnosti na ekshibicijskom turniru na kojem će nastupiti sadašnji i bivši tenisači i tenisačice, među njima i Marija Šarapova, a paparazzi su ih uhvatili kako skupa ulaze u poznati losanđeleski restoran. 

Novak je 2014. godine oženio srednjoškolsku ljubav Jelenu Ristić s kojom ima jedno dijete, sina Stefana. U restoranu u kojem je bio sa Šarapovom poslužuju i vegansku hranu, ono što Novak prakticira u posljednje vrijeme. 

Nedavno je Kurir objavio fotografiju drugog igrača svijeta, a mnogi su se zgrozili kako Novak izgleda. Nikad mršaviji, bez tonusa mišića, izgleda kao netko tko će se teško vratiti na stare staze kad je dominirao svjetskim tenisom.

U emisiju došla bez gaćica

Ni Šarapova nije u bajnoj situaciji.

Ruskinja je bila suspendirana zbog pozitivnog testa na meldonij. Nakon isteka suspenzije, objavila je da se vraća na teren. No još čekamo njezin prvi nastup nakon 15 mjeseci kazne. Igrat će u svibnju na WTA turniru u Madridu.

- Marija je zatražila pozivnicu, a kako je riječ o jednoj od najboljih tenisačica u posljednjih 15 godina, nismo je mogli odbiti. Također, ona je osvajačica našeg turnira - rekao je direktor turnira u Madridu Manolo Santana.

Gdje god dođe, bivša prva igračica svijeta podigne prašinu.

Tako je nedavno gostovala u jednoj TV emisiji, a ruski mediji tvrde kako je to odradila bez gaćica...

POGLEDAJTE VIDEO: Šarapova na 7:15

Idi na 24sata

Komentari 55

  • be yourself 07.03.2017.

    J**eš Jelenu, Maša je mačka i pol.

  • nokia010 07.03.2017.

    Sarapova se uvek lozila na Novaka, to nije tajna.

  • nikluk20 07.03.2017.

    đokoviću počni jesti meso i riješi se žene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare