To je to što me zanima!

Opasan i lud: Tenisač mlatio po ogradi i jurio suca na terenu

Iranac Majid Abedini poludio je na odluku suca na teniskom turniru u Antalyji te ga počeo naganjati po terenu i vikati na njega. Sudac je pobjegao iza ograde
Vidi originalni članak

Iranski tenisač Majid Abedini (29) privremeno je suspendiran nakon što je podivljao na teniskom meču u Turskoj te po terenu naganjao suca. 

Neviđeni incident na teniskim terenima zbio se na ITF futuresu u turskoj Antalyji, najnižem rangu profesionalnog tenisa. Abedini je u trenutku kada je potpuno izgubio živce zaostajao za Britancem Imranom Aswatom 0-6, 0-2, no umjesto da svoj bijes iskali na loptici, Iranac je počeo urlati na suca i trčati za njim.

Sudac se na sreću snašao te je pobjegao izvan terena i za sobom zatvorio vrata žičane ograde. No Abedini nije odustajao pa je nastavio vikati i mahnito mlatiti reketom po ogradi što mu je donijelo suspenziju svjetske teniske organizacije.

- Obavijestili smo gospodina Abedinija da smo pokrenuli istragu te ga privremeno suspendirali do završetka istrage zbog nasilnog ponašanja na profesionalnom turniru - oglasili su se u ITF-u.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Van zakona 23.04.2016.

    Bilo bi profesionalnije da ste napisali barem jedan članak o tome da se naša Ivana Habazin danas u Stockholmu bori za WBC-ov naslov svjetske prvakinje u supervelteru protiv Mikaele Lauren

  • CelaviOsvetnik 22.04.2016.

    hehehe u karijeri od nagradnog fonda zaradio 36 dolara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare