To je to što me zanima!

'Opasno' se posvađali trener Kopenhagena i Pep Guardiola

Nakon utakmice na putu u svlačionice nervozni Guardiola posvadio se s trenerom Staleom Solbakkenom. Rukovali su se no nakon par sekundi krenula je rasprava
Vidi originalni članak

Josep Guardiola  'kikseve' očito ne podnosi dobro. Sinoć je Barcelona odigrala samo 1-1 u Kopenhagenu, a nakon utakmice na putu u svlačionice nervozni Guardiola posvadio se s trenerom Staleom Solbakkenom. Prvo su se rukovali, ali nakon par sekundi krenula je žučna rasprava.

Solbakken se ponio vrlo ružno, rekao je Pep

- Pep je počeo nešto pričati o Uefi, valjda je mislio na incident s Pintom. Rekao sam da je zaslužio pet utakmica kazne, ali to je bio samo loš norveški humor. Možda on ne razumije naš humor - rekao je Solbakken.

Pinto je rezervni golman Barcelone koji je prije dva tjedna u utakmici istih momčadi na Nou Campu, zviždanjem i gestikuliranjem simulirao ofsajd, te tako omeo protivničkog napadača Cesara. 

- Nije me briga za Pinta, sjedi li na klupi ili kod kuće. Mi smo samo htjeli zaštiti Cesara jer je izgledao glupo i osjećao se loše nakon svega. 

Guardiola nije htio razgovorati o neugodnoj situaciji.

- Pitajte Solbakkena što se dogodilo, on zna manipulirati medijima. Ponio se vrlo ružno.

Barcin Sergio je usred svađe došao razdvojiti trenere, a scene su doista bile ružne i neprimjerene pogotovo jer se radi o vodećim ljudima svojih momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JAX 03.11.2010.

    Mora da su se sporazumjeli na tećnom engleskom. Ili su se izgubili u prijevodu kako to već obično biva?

  • MALDINI1899 03.11.2010.

    trener kopenhagena? ha? vidim da mu ni ime ne znate! baš lijepo! -.-"

  • ppetpet 03.11.2010.

    tako je oštro nego sta, jos najbolje da bi se trebao ulizivat Guardioli

Komentiraj...
Vidi sve komentare