To je to što me zanima!

Operacija: Van Nistelrooy propušta ostatak sezone

Nizozemac Ruud Van Nistelrooy propustiti će ostatak sezone zbog ozljede koljena. Robusni napadač Reala morat će na operaciju
Vidi originalni članak

Nizozemski napadač Real Madrida Ruud van Nistelrooy, propustit će ostatak nogometne sezone zbog operacije koljena, potvrdila je službena internetska stranica španjolskog kluba. Nakon pregleda kod svjetski poznatog kirurga Richarda Steadmana, američki liječnik, Realova liječnička služba i nogometaš zaključili su da je najbolji i najbrži put oporavka podvrgnuti se kirurškom zahvatu. Predviđeno vrijeme oporavka nakon operacije meniskusa u desnom koljenu je šest do devet mjeseci. Upravo je Steadman 2000. godine obavio istu operaciju koja je u tom trenutku spasila Nizozemčevu karijeru.

U PITANJU KARIJERA
Neki manje poznati španjolski mediji slažu se u debatama o Nizozemčevoj ozljedi da mu je karijera pod znakom pitanja. Nakon što se oporavi od operacije trebati će mu neko vrijeme da se vrati u formu, a bude li ikakvih problema, zbog godina, teško da će zaigrati na nivou kao dosad. (tt)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zelenooki18 13.11.2008.

    ma daj ovo je nevjerovatno koji pehovi gadjaju real madrid ajde ruud van machine vrati se svi te ocekujemo da se vratis brze od predvidjenog!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare