To je to što me zanima!

Opet je onaj stari: Dudu osim za 'repku', zabija i za Šahtar!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Formu iz reprezentacije je prenio i u klub. Zabio je drugi gol u 5-1 pobjedi Šahtara. Ostao je sam na četiri metra i glavom poslao loptu u gol. To mu je drugi prvenstveni
Vidi originalni članak

Stvarno se osjećam moćno, prerano ste me otpisali, rekao je Eduardo da Silva prije par dana nakon dva gola Izraelu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Doista, Dudu je na poluvremenu ušao u igru, Hrvatska je izgledala kudikamo opasnije, a on kao onaj stari 'ubojiti' Eduardo. 

Formu iz reprezentacije prenio je i u klub. Zabio je drugi gol u 26. minuti u 5-1 pobjedi Šahtara nad Volyn Lutskom (12. od 16 momčadi lige) u 9. kolu ukrajinske lige. Ostao je sam na četiri metra i centaršut, lako, glavom pretvorio u gol. To mu je drugi prvenstveni ove sezone. Prvijenac je imao tek u sedmom kolu protiv Iličiveca, ali čini se kako se sad 'zahuktao'. 

Darijo Srna uopće nije igrao, vjerojatno zbog problema s ozljedom arkade koju je dobio protiv Izraela.

Šahtar je opet prvi na ljestvici, ima tri boda, ali i utakmicu više od Dinamo K.

Izborniku Biliću Dudu je sigurno navukao osmijeh, s pravim Eduardom sve je puno lakše...

Idi na 24sata

Komentari 26

  • C0d3r 10.09.2011.

    tako lako zabio,zasto kalinic ne zabije tako lagan gol ili mandzukic ove sezone,zasto mandzukic za repku nije bio u prilici nego Dudu,ljudi moji znate onu ''ima nos za gol'' e to je to zna se naci u prilici vi sto bi ovo zabili lakse nego on mozda i bi kad bi bili na tom mjestu zato sutite,Dudu je nas najbolji napadac a kad zabije dize mu se samopouzdanje i samo nek krene igrati vise bit ce i golova...

  • kiko3655 10.09.2011.

    dao 2 gola u 9 kola ...

  • icky 10.09.2011.

    dan za kuduuuuuurooooooo XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare