To je to što me zanima!

Opet u reprezentaciji: Pirlo će postati pomoćni trener Italije?

Legenda talijanskog nogometa Andrea Pirlo mogao bi postati pomoćni trener talijanske reprezentacije. Pirlo je otišao u mirovinu u 2017. godini, a sada se želi okušati u novoj ulozi
Vidi originalni članak

Bivša zvijezda tri najveća talijanska kluba, Juventusa, Intera i Milana, Andrea Pirlo mogao bi postati pomoćni trener talijanske reprezentacije u skorije vrijeme. Nakon što je otišao u nogometnu mirovinu 2017. godine, veliki Pirlo htio bi se okušati i u trenerskom poslu.

Prema navodima Gazzette dello Sport Antonio Conte bi od ljeta trebao postati novi/stari izbornik Italije, a svog pomoćnika vidi u liku Pirla. Međutim, Pirla u novoj ulozi ne želi vidjeti samo Conte, njega bi na poziciji svog pomoćnika vrlo rado vidio i Carlo Ancelotti, koji se isto spominje kao jedan od glavnih kandidata za klupu Italije.

WALL OF FAME Zanetti u svom restoranu čuva zavidnu zbirku raznih kopački

Ancelotti je dobio otkaz na početku ove sezone nakon vrlo lošeg ulaska u prvenstvo s ekipom Bayerna. Iako je do sada vodio samo klubove, Ancelotti je spreman okušati se i u reprezentaciji.

Andrea Pirlo je prava legenda talijanskog nogometa i vrlo je obožavan u svojoj zemlji, pa stoga čelni ljudi talijanskog nogometa smatraju da će se postavljanjem Pirla na mjesto pomoćnog izbornika na neki način iskupiti navijačima zbog neodlaska na Svjetsko prvenstvo.

Za reprezentaciju Italije Pirlo je odigrao 117 utakmica u kojima je zabio 13 golova i podijelio 23 asistencije. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • komentator__Luka 23.03.2018.

    talijanski modrić, bio

  • nav1e 23.03.2018.

    Gentleman na terenu, bas ima onaj finesa stil igre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare