To je to što me zanima!

Opet zapjevali: Bruno Marić i Ante Rukavina imaju novi hit

VESELO PUTOVANJE Snimka je najvjerojatnije nastala tijekom ovog ljeta, a dvojac pjeva "Hrvatsku sine voli". Rukavina je nedavno završio karijeru, a Bruno Marić i dalje sudi
Vidi originalni članak

Ante Rukavina i Bruno Marić odradili su i drugi duet. Nakon onog poznatijeg s Cleytonom 2014. godine, Rukavina i Marić ovaj put su zapjevali u automobilu. Snimka je nastala tijekom ovog ljeta, a dvojac pjeva "Hrvatsku sine voli". Rukavina je nedavno završio karijeru, a Bruno Marić i dalje sudi. 

Prije dvije godine Dinamov Brazilac Cleyton objavio je snimku na kojoj su on, Rukavina i Bruno Marić. Raspjevani trio izveo je hit Michela Tela “Ai se eu te pego”. Dinamov Brazilac biop je na bongosima, Rukavina na gitari, a Marić sa zvečkom. 

- Prolazio sam kroz Zagreb i navratio do prijatelja. Nisam ni znao da ima goste. Kad sam došao, vidio sam Rukavinu kako pjeva. Budući da je Cleyton odnedavno u Zagrebu, ne zna naše pjesme, pa smo se dogovorili zapjevati jednu koju svi znamo. I zapjevali smo brazilsku ‘Nosa, Nosa’ - rekao je tada Marić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kovaljchuk 11.10.2016.

    matić je dobio po glavi, pravda je spora ali dostižna

  • alooo_1 11.10.2016.

    stoka

  • 11.10.2016.

    Kako je Marić rasturio zvečku eee...!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare