To je to što me zanima!

Opljačkali i Ivana Perišića: Uzeli su laptop s fotografijama

Nije mi toliko žao laptopa, premda je vrijedan oko 1500 eura, koliko onoga što je u njemu, kontakti, fotke, kaže Perišić kojeg su opljačkali u Zagrebu
Vidi originalni članak

Po povratku iz Varaždina, gdje je U-21 reprezentacija Hrvatske izgubila od Španjolske, Ivana Perišića je u hotelu Laguna u Zagrebu dočekalo neugodno iznenađenje.

- Čim sam ušao u sobu vidio sam da su me opljačkali. Stvari su bile razbacane, na sreću nisu našli ništa vrijedno osim laptopa - otkriva mladi reprezentativac.

- Nije mi toliko žao laptopa, premda je vrijedan oko 1500 eura, koliko onoga što je bilo u njemu. Ostao sam bez jako puno osobnih fotografija, kontakata..., bez svega onoga što se obično čuva u laptopu, a što više nikako ne mogu vratiti.

Na žalost, Perišiću ovo nije prvo iskustvo takvog tipa.

- Već sam par puta ostao bez mobitela i nekih sitnica, uglavnom na aerodromima...

Poraz od Španjolske još mu je teže pao.

- Kako ne bi, kad smo ih imali u šaci. Mogli smo ih pobijediti, ali baš nismo imali sreće. Do 70. minute smo igrali dobro, dominirali, imali i nekoliko izglednih prilika. Nakon primljenog gola sve je palo u vodu. I taj nesretni izlazak Rakitića nas je sigurno poremetio.

Perišić se vratio u Belgiju, gdje njegov Club Brugge već u petak gostuje kod Waregema.

- Nema odmora, nakon Waregema se opet vraćam u Zagreb, gostujemo na Maksimiru, protiv Dinama u okviru Europske lige - zaključio je Perišić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare