To je to što me zanima!

Opljačkali Piquea i društvo u Brazilu, 'nadrapao' i Drogba

Pique i još petorica španjolskih reprezentativaca prijavili su da im je netko ukrao stvari iz hotela u Brazilu. Drogbi su lopovi uzeli 7500 € iz hotela u Obali Bjelokosti
Vidi originalni članak

Gerard Pique i još petorica španjolskih reprezentativaca požalila su se da im je netko ukrao stvari iz hotela u Recifeu gdje su Španjolci u prvom kolu Kupa konfederacija pobijedili Urugvaj 2-1.

"Policija u Brazilu pokrenula je istragu", priopćila je Fifa.

A slično, ako ne i gore, prošao je bjelokošćanski napadač Didier Drogba. On je ostao bez 7500 eura koje mu je drski lopov ukrao dok je nogometaš bio izvan hotela. 

Drogba je otišao na odmor u Obalu Bjelokosti i unajmio sobu u najvećem hotelu u gradu Abidžanu. Kad se vratio imao je što za vidjeti. Njegov kofer bio je otvoren, odjeća razbacana, a ostao je bez 7500 eura. Prijavio je incident rukovodstvu hotela.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • macko_1 21.06.2013.

    Koji jos glupan nosa 7500 eura po koferima!

  • Frenkyy 21.06.2013.

    Ne čini drugom ono što ne želiš da drugi učini tebi!!! Nakon "pljačke" španjolaca protiv Hrvatske, sad se njima to desilo samo u drugom obliku. Stara istarska poslovica kaže;" Dio no xe furlan, se no torna oggi-torna doman!!!"

  • ferrari_599 21.06.2013.

    sad zamislite sta ce tek bit kad pocne SP sa navijacima koji ce doc tamo. kad su pokrali igrace koji bi trebali biti cuvani, onda ce tek pokrast navijace koji nece imat nikakvu zastitu. uostalom, veliki broj se nece ni vratit doma jer nema sanse da ociste grad od mafijasa i ostale bagre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare